Zweetpak met capuchon zwart

€4000
Ref. : 8826054

Dit zweetpak werd door ons productontwikkelingsteam bedacht om je te helpen je streefgewicht te bereiken voor een wedstrijd.

Dit basic en doeltreffende zweetpak helpt je om je wedstrijdvoorbereiding met succes af te ronden: ideaal om gewicht te verliezen voor een bokswedstrijd, gewichthefwedstrijd enz.

Kleur: Zwart

  • S Niet online beschikbaar
  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar
  • 2XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Eenvoudig onderhoud

Mag in de wasmachine, niet harder centrifugeren dan 800 toeren/min.

Rekbaar

Het model en de rekbare stof laten je lichaam goed uitkomen.

Lichtgewicht

De stof van 115 g/m² is zo licht dat je haast vergeet dat je het pak draagt!

Technische informatie

MADE FOR FITNESS - GEMAAKT VOOR FITNESS

In fitness zijn er geen regels, ieder traint op zijn eigen manier. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die je optimaal ondersteunen: bewegingsvrijheid, technische eigenschappen, comfort, stijl ... Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Ons hele productontwikkelingsteam, van productmanagers tot ingenieurs en stylisten, komt in actie om jou het beste van het beste te bieden voor je fitnessoutfit.

WERD DIT ZWEETPAK GETEST VOOR HET WORDT VERKOCHT?

Natuurlijk! Al onze stoffen worden aan strenge tests onderworpen. Eerst in onze laboratoria waar we onze producten zwaar op de proef stellen: wasbestendigheid, kleurvastheid ... We noemen dit niet voor niets onze torture test! En daarna? Daarna testen we ze in echte omstandigheden met sporters zoals jij! We observeren, analyseren en passen aan, zodat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet. Nu weet je dus welke avonturen onze producten doormaken voordat ze bij jou terechtkomen.

EN ALS IK NIET TEVREDEN BEN OVER MIJN ARTIKEL?

Dan vinden we dat heel jammer! Maar als je niet helemaal tevreden bent over dit artikel, is het eenvoudig: bezorg het ons terug. We ruilen het om of betalen je terug.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 77% Polyester, 23% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Op een kleerhanger of opgevouwen bewaren op een schone en droge plek.

TESTS

Wastests, droogtests … Dit artikel heeft de vele tests (met glans) doorstaan voordat het in de winkelrekken kwam te liggen. Onze productontwikkelaars werken samen met een extern laboratorium zodat ze er zeker van kunnen zijn dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd. Het doel? Je een artikel aanbieden waar je lang plezier aan beleeft.

Goedgekeurd door

Dit zweetpak werd goedgekeurd door ons voltallige productontwikkelingsteam en door alle sport(st)ers die het hebben getest en hebben bijgedragen aan de verbetering ervan. Nu hopen we natuurlijk dat jij er even blij mee zal zijn! :)

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord