Klaar voor een ware revolutie op twee wielen? Decathlon presenteert de eerste elektrische fiets van een nieuwe generatie die de mobiliteit in de stad definitief zal veranderen. de LD 920 E met automatische transmissie. Zijn innovatieve motor schakelt soepel, en volledig automatisch! Je hoeft dus zelf nooit meer te schakelen. Zo wordt fietsen veiliger, comfortabeler én leuker. Zelfs bergop trap je steeds dezelfde cadans.

Fietsen was nog nooit zo makkelijk!

EEN VISIE WORDT REALITEIT

Video presentatie LD920E

Ontdek de belangrijkste kenmerken van onze LD 920 E automatic in deze video. Aan het woord is onze Product Manager Frédéric.

De streke punten:
• Centrale motor
• Afwezigheid van een derailleur
• Batterij: Geïntegreerde Lithium-Ion accu van 48 V
• Autonome en krachtige verlichting (30 lux)
• Geïntegreerde GPS
• Hydraulische schijfremmen
• Gewicht: 26,1 kg

Video presentatie LD920E

TEST NU DE FIETS VAN DE TOEKOMST

Boek een testrit en ervaar zelf hoe makkelijk en comfortabel het is om te fietsen met de LD 920 E automatic. Onze fiets wacht op jou in de winkel.
Wil je meer info over hoe de fiets precies werkt? Onze experts staan altijd voor je klaar voor een woordje uitleg.

EEN REVOLUTIONAIRE MOTOR

LD920E motor


"Deze fiets is echt innovatief. Hij staat bovenaan het lijstje stadsfietsen voor mensen die dagelijks lange afstanden afleggen. Als je ervan droomt om nooit meer te hoeven schakelen, dan zal deze unieke motor een ware revolutie betekenen voor jouw fietstochtjes."

Trappen gaat heel soepel en makkelijk, maar de technologie erachter is redelijk complex. De OWURU motor is gebouwd in samenwerking met de Belgische start-up E2 Drives. Hij beschikt over een exclusieve all-in technologie. Dit systeem met twee motoren combineert reactieve elektrische ondersteuning met een continu variabele automatische transmissie.

Deze innovatie zorgt ervoor dat je over een oneindig aantal versnellingen beschikt, zonder dat je er tijdens het rijden aan hoeft te denken. Een technologisch hoogstandje!

LD920E motor

10 JAAR VAN ONTWIKKELING

LD 920 E moteur

De OWURU motor was een idee van de Belgische start-up E2 Drives. Hun oorspronkelijke doel was om een fiets van de toekomst te creëren, geïnspireerd door de autowereld. Een fiets die de meest voorkomende problemen van elektrische fietsen zou oplossen.

Deze visie werd werkelijkheid toen ze de samenwerking aangingen met Decathlon. De LD 920 E wordt vandaag in Lille (Frankrijk) geassambleerd uit meer dan honderd onderdelen.

LD 920 E moteur

TWEE MODELLEN VOOR EEN UNIEKE BELEVING

De LD 920 E automatic is verkrijgbaar in twee versies: met laag frame of met hoog frame. Beide fietsen zijn voorzien van 28" wielen. Voor elk model zijn bovendien drie framematen beschikbaar. S, M en L (laag frame) en M, L, XL (hoog frame). Op de productfiches vind je alle nodige informatie om het frame te kiezen dat het best bij jou past.

MADE IN EUROPE

LD 920 E

De LD 920 E is in de eerste plaats het resultaat van een samenwerking tussen Decathlon en de Belgische start-up E2 Drives, die de revolutionaire OWURU motor heeft ontwikkeld.

Maar deze fiets is daarnaast ook een Europees project: 95% van de motoronderdelen worden geproduceerd in Italië, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. De uiteindelijke assemblage van de fiets gebeurt bij AML, de assemblagefabriek van B'TWIN Village in Lille (Frankrijk).

LD 920 E
ONGEZIENE CONNECTIVITEIT

De LD 920 E beschikt over ingebouwde connectiviteit met een gratis applicatie waarmee je je fietsop elk moment kan terugvinden of lokaliseren. Zo kan je een diefstal melden, je fietsstatistieken bekijken en kan je deze zelfs delen met vrienden of familie via de gepersonaliseerde toegang.

Een praktisch hulpmiddeltje, en zeer eenvoudig in gebruik

Bij de ontwikkeling van de LD 920 E is in het bijzonder aandacht besteed aan de ergonomie, zodat je makkelijker lange afstanden kan fietsen. De fiets voelt natuurlijk en intuïtief aan. Alle bedieningselementen zijn zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De nadruk ligt op het plezier van het trappen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Jij en je fiets vormen een geweldig team!
Om alles draaiende te houden, kunnen onze tutorials, tips en tricks je helpen om optimaal te blijven genieten van elkaar. Sleutel je liever niet zelf? Kom gerust naar je dichtstbijzijnde Decathlon-atelier en onze experts helpen je graag verder.