Badmuts Arena Pop Art

€1941

De badmuts Arena Pop Art: de must-have voor zwemmers die op zoek zijn naar stijl en prestaties in het water.

Kleur: VEELKLEURIG

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Arena Pop Art badmuts is de ideale keuze voor enthousiaste zwemmers die op zoek zijn naar een accessoire dat zowel functioneel als trendy is. Met zijn kleurrijke, opart pop geïnspireerde ontwerp zal deze badmuts je helpen op te vallen in het zwembad terwijl hij je haar beschermt tegen de schadelijke effecten van chloor.
Deze badmuts is gemaakt door het bekende sportmerk Arena en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en comfort. De chloor- en kleurbestendige stof betekent dat je veel kunt sporten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je badmuts slijt.
De Arena Pop Art badmuts is geschikt voor zwemmers van alle niveaus, van beginners tot ervaren zwemmers. De ergonomische vorm past zich perfect aan je hoofd aan en zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm zodat je niet afgeleid wordt tijdens het zwemmen.
Bovendien heeft deze badmuts een siliconen voering die een perfecte afsluiting garandeert en voorkomt dat er water in je oren komt, zodat je je volledig op het zwemmen kunt concentreren. Bovendien is hij gemakkelijk op te zetten en af te doen, ideaal voor mensen met haast of voor wedstrijden.
Of je nu traint in het zwembad of in open water, de Arena Pop Art badmuts is je onmisbare bondgenoot voor optimale prestaties. Dus waarom zou je je zwemuitrusting niet een beetje stijlvoller maken met deze unieke en trendy cap? Bestel nu de Arena Pop Art badmuts en maak je klaar voor een plons in het water!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen