NEOLYMP

Resistance Band (set van 3 pro) - weerstandsbanden, fitnessbanden + e-book

€4999
€7999 -37%
*Van ‪20/3/2024‬ tot ‪31/12/2024‬

De NEOLYMP gymnastiekband, power bands bieden je een nieuwe uitdaging! Ze zijn gemaakt van robuust natuurlatex, verkrijgbaar in 6 niveaus en bieden tot 116 kg weerstand. Ook ideaal voor pull-ups.

Kleur: ZWART / ROOD

22-116 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door NEOLYMP

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

6 VERSCHILLENDE NIVEAUS, TALLOZE OPTIES

De NEOLYMP Heavy Resistance Bands bieden nu nog nauwkeurigere weerstandsniveaus met hogere maximumgewichten. Je kunt je persoonlijke favorieten kiezen uit een selectie van vijf verschillende sets weerstandsbanden. Deze sportbanden kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Zelfs tijdens intensieve training verliezen ze hun spanning niet en helpen ze je altijd om je doelen te bereiken.

afmetingen en sterke punten

Lengte: 103 cm
Niveau 1 | 8 - 16 kg (13 mm)

Niveau 2 | 12 - 24 kg (19 mm)

Niveau 3 | 18 - 36 kg (32 mm)

Niveau 4 | 22 - 54 kg (45 mm)

Niveau 5 | 28 - 80 kg (64 mm)

Niveau 6 | 64 - 116 kg (83 mm)

DE BIJZONDERHEID

De heavy-duty weerstandsbanden zijn gemaakt van meerlaags composietlatex, waardoor ze extreem scheurvast zijn. Met een indrukwekkende weerstand tot 116 kg overtreffen ze ruimschoots conventionele stoffen banden. Onze innovatieve productie van natuurlatex heeft een revolutie teweeggebracht in deze fitnessbanden, waardoor ze niet oprollen tijdens je training.

BRENG JEZELF NAAR EEN NIEUW NIVEAU

Verhoog je spieropbouw effectief met deze resistance band en overwin elke pretentie. Geen enkele andere fitnessband kan concurreren met deze eigenschappen. Ze zijn flexibel op te bergen, vederlicht en tegelijkertijd extreem veerkrachtig en veelzijdig. Deze sportband is onmisbaar voor je training. Ontdek onze nieuwste toevoegingen aan de sets voor een perfecte trainingservaring: het muuranker en de gripverlenging.

OP TOP E-BOOK

Onze fitnessband opent onbeperkte trainingsmogelijkheden, waar je ook bent. Deze gymnastiekband is de perfecte ondersteuning voor pull-ups en voegt intensiteit toe aan je krachttraining. Met zijn innovatieve technologie zet de band een nieuwe standaard op het gebied van latex banden. Het pull-up e-boek van NEOLYMP begeleidt je tijdens je full-body workout en biedt nieuwe trainingsideeën en inspiratie.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

Gebruikersbeoordelingen