FITBIT

Activity tracker Inspire HR 2 (hartslag aan de pols) zwart

€5900
Recupel : €005
Ref. : 8625686

Deze gebruiksvriendelijke activity tracker voor sporters biedt een continue opvolging van je hartslag, actieve minuten en nog veel meer!

Dankzij het inbegrepen jaarabonnement op Fitbit Premium krijg je advies op maat voor een betere gezondheid.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Meting van de parameters

Activity tracker, hartslag aan pols, gps via smartphone, calorieën, afstand ...

Autonomie

Tot 10 dagen batterijduur

Waterdicht

Volg je zwemsessies op en houd hem om onder de douche (waterdicht tot 50 m)

Connectiviteit

De Fitbit-app is compatibel met de meestgebruikte telefoons

Veelzijdigheid

Je kunt meer dan 20 sporten volgen aan je pols + SmartTrack

Technische informatie

Met Inspire 2 en een jaar persoonlijke Premium-begeleiding voor nieuwe gebruikers

Deze activity tracker wordt geleverd met een proefabonnement van 1 jaar op Fitbit Premium voor nieuwe Premium-gebruikers. Zo leer je gemakkelijk gezonde gewoontes aan.

Belangrijkste functies (1/2)

- Continue hartslagmeting: optimaliseer je trainingssessies met hartslagzones, volg je slaapfasen en krijg een nauwkeurigere schatting van je aantal verbrande calorieën.
- Minuten in actieve zone: houd in de gaten wanneer je je gewenste hartslagzones bereikt en mik op die 150 minuten gematigde inspanning per week.
- Follow-up van dagelijkse activiteit: de Inspire 2 volgt je stappen, het aantal actieve minuten en het aantal verbrande calorieën.

Belangrijkste functies (2/2)

Tools voor een betere nachtrust: zorg voor een regelmatiger slaappatroon. Krijg een slaapscore op basis van je hartslag en verbeter die dankzij praktische tips, gebruik de slaapstand en voor Premium-gebruikers is er een gedetailleerde analyse van je nachten.
- Aanmoedigingen om meer te bewegen: krijg elk uur een aanmoediging om je benen te strekken en 250 stappen te zetten. Je wordt beloond met een animatie op je scherm als je dat aantal hebt bereikt!

Handig en gemakkelijk in gebruik

- Tot 10 dagen batterijduur: de Inspire 2 motiveert je dag en nacht en pas na langer dan een week moet je hem opnieuw opladen.
Smartphone-meldingen
- Blijf verbonden en ontvang meldingen van je apps, oproepen, kalenderafspraken en sms'jes als je telefoon in de buurt is.
- Waterdicht tot 50 m: je kunt hem in het zwembad en onder de douche omhouden. Hij volgt zelfs automatisch de duur van je zwemtraining op.

Hartslagfuncties

- HARTSLAGZONES: De Inspire 2 personaliseert je statistieken in realtime, afhankelijk van je leeftijd en hartslag in rust, om aan te geven of je in de zone zit voor vetverbranding, uithoudingsvermogen of je maximumzone.
- FITHEIDSNIVEAU: bekijk je cardioscore in de Fitbit-app, zodat je een idee hebt van je conditie en krijg een aantal tips om deze te verbeteren.
- GEPERSONALISEERDE ADEMHALINGSOEFENINGEN

Slaapfuncties

- SLAAPMONITORING: ontdek hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en remslaap en gebruik de tips om je slaapkwaliteit te verbeteren.
- SLAAPSCORE: de slaapscore is een eenvoudige en snelle manier om te zien of je goed geslapen hebt en trends op te volgen over een langere periode.
- STILLE ALARMEN
- SLAAPSTAND: gebruik de slaapstand om het startscherm en alle meldingen uit te zetten. Zo kan je genieten van een ongestoorde slaap.

Monitoring van de vrouwelijke cyclus

Je leert jezelf door en door kennen met de activity tracker en de Fitbit-app! Houd je menstruatie en symptomen bij en weet altijd waar je bent in je cyclus.

Verfijnd design

Met zijn slanke model en verlichte OLED-touchscreen heb je met de Inspire 2 een elegante, verfijnde en comfortabele activity tracker, die je dag en nacht bijstaat.

Afmetingen en maten

- Afmetingen: 3,7 cm (l) x 1,68 cm (b) x 1,29 cm (h)
- Maat van de bandjes:
S: geschikt voor een polsomtrek van 140 mm tot 180 mm
L: geschikt voor een polsomtrek van 180 mm tot 220 mm

De set bevat:

- Fitbit Inspire 2 zwart
- Klassiek bandje (S en L)
- Laadkabel

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading