VERLAAGDE PRIJS
Soortgelijke producten
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart
Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart

Skihandschoenen voor volwassenen 100 light zwart

€900
8602262

Deze waterdichte, dunne handschoenen hebben we ontwikkeld voor occasionele skiërs. Ze zijn ideaal bij zachte temperaturen. Perfect om te skiën in de lente.

Deze handschoenen, met waterdicht membraan en lichte wattering voor basiswarmte, zijn geschikt voor buitenactiviteiten de hele winter lang en voor warme dagen op de piste.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Warmte

Wattering van 60 g/m² en voering in imitatiebont.

Waterdicht

Waterafstotende en -dichte stof.

Levensduur

Zonder specifieke versteviging.

Verstelbaar

Elastische polsband.

Handigheid

Je kan nog dingen vastpakken met de handschoenen aan.

Technische informatie

Waterafstotendheid van de stof

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze kregen een waterafstotende behandeling zodat waterdruppels van het oppervlak glijden. Op die manier slorpt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.

WATERDICHT MEMBRAAN

Deze skihandschoen is voorzien van een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenbekleding van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt het product waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt. Enkel rubberen handschoenen dichten volledig af. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

WINDDICHT

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. De winddichte stoffen beperken het afkoeleffect van de wind of van de snelheid van het sporten.

Beveiliging tegen verlies

Met het elastisch koordje, dat je rond je pols kan doen, kan je je handschoenen uittrekken op de skilift zonder ze te verliezen.

WAT IS DE BEHENDIGHEID VAN EEN HANDSCHOEN OF WANT?

Dit is de mate waarin je met deze handschoenen voorwerpen kunt hanteren. De behendigheid van al onze handschoenen werd gequoteerd op een schaal van 1 tot 5, aan de hand van praktijktests. Score 5 wijst erop dat je met de handschoenen even behendig bent als met blote handen.
Om die behendigheid te beoordelen, testen we hoe gemakkelijk je je skibril aan- en uittrekt, de buckles van je skischoenen verstelt of je jas open- en dichtritst.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Handpalm 100% Polyethyleentereftalaat (PET) ILS band 97% Polyethyleentereftalaat (PET), 3% Elastaan Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord