BABOLAT

Tennisracket voor volwassenen Boost Rafa geel/oranje/roze

€8500
Ref. : 8746772

Dit racket is ontwikkeld voor gevorderde spelers en speelsters op zoek naar een krachtig en licht racket.

Dit krachtige racket in de kleuren van RAFA is perfect voor spelers die een krachtig en licht racket zoeken.

Kleur: GEEL / ORANJE / ROZE

  • GRIP 0 Niet online beschikbaar
  • GRIP 1 Niet online beschikbaar
  • GRIP 2 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Lichtgewicht

Slechts 260 gram

Omgaan met

Licht en zeer wendbaar racket dankzij de composiet

Trillingsdemping

De Woofer System-technologie zorgt voor meer comfort

Technische informatie

Gewicht (onbespannen racket)

260 gram
Gewicht: in feite wordt de massa gemeten in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (kracht of 'power'). Hoe zwaarder het racket, hoe beter je slagenergie naar de bal gaat, maar ook hoe minder vinnig en wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

34 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe vinniger je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

660 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het racketblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder bij mishits. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe beperkter de bladgrootte, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Woofer System

Verbindingssysteem tussen het frame en de besnaring: een langere contacttijd tussen bal en besnaring voor meer controle en een comfortabel gevoel.

Lengte

68,5 cm
Lengte: De lengte van het racket van onderaan de greep tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar en hanteerbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket beter hanteerbaar is, maar ook minder kracht geeft.

Doorsnede

Doorsnede (in mm): 23/26/23

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Garantie

1 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd grote temperatuurschommelingen.

Gebruikersbeoordelingen

Loading