Elektrische Inflatiepomp STAR9 - SUP/Kajak - 16 psi + Digitaal + LSD-scherm

€16900

Opblaaspomp SUP STAR PUMP 9 Plus - 16 psi

Kleur: ZWART / BLAUW

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Coasto

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ideale metgezel voor het oppompen!

Gemakkelijk te gebruiken, deze SUP/Kajakpomp maakt het mogelijk om je SUP in 10 minuten op te blazen! Met de Star Pump 9 hoef je geen enkele moeite te doen om je board op te blazen! Een echte tijds- en krachtsbesparing, het heeft ook een verlichtingsoptie en een USB-poort! De pomp wordt geleverd met een draagtas. Universeel: bevestig de gewenste adapter aan de pomp en je kunt SUP's, kajaks, kitesurfplanken, opblaasbare tubes, rubberboten en nog veel meer opblazen!

12V Auto-aansluiting

Deze pomp voor peddels werkt ook op een 12V-voeding. Sluit de pompassistent aan op de sigarettenaansteker van je auto en bevestig de slang van de pomp aan het ventiel van je SUP. Hiermee kun je je SUP tot 16 PSI oppompen.

Ingebouwde batterij + Auto-stop

Deze elektrische luchtcompressor is voorzien van een ingebouwde batterij. Vaarwel aan vervelende verbindingen, nu kun je de pomp overal mee naartoe nemen en je SUP overal oppompen waar je bent. De batterij van de pomp is voldoende om tot 7 SUP's (250L) op te blazen. Zodra de geselecteerde druk is bereikt, stopt de pomp automatisch! Je vermijdt overinflatie en schade aan je uitrusting!

LCD-scherm om de juiste druk te selecteren.

De Star 9 is voorzien van een LCD-scherm om de inflatiedruk in te stellen. Met de + of - knoppen kun je de gewenste drukselectie maken (bar of PSI). Zodra het opblazen is voltooid, stopt de pomp automatisch.

Inflatie/Deflatie

De Star Pump 9 maakt niet alleen het opblazen mogelijk, maar ook het laten leeglopen van je SUP, om de inspanning tot het einde te minimaliseren!

Technische informatie

  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen