Elektronisch & plastic

Dartborden voor plastic punten - elektronische dartborden - magnetische dartborden

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Onze dartspijlen collectie met plastic punten
Ontdek nu
ELEKTRONISCH DARTBORD ED520
€6500
Recupel : €005
CANAVERAL ELEKTRONISCH DARTBORD ED520 (550) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
Elektronisch dartbord ED310
€4000
Recupel : €005
CANAVERAL Elektronisch dartbord ED310 (499) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
Elektronisch dartbord ED110
€2500
Recupel : €005
CANAVERAL Elektronisch dartbord ED110 (241) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
BEST BEOORDEELD
Dartbord Plastip
€1500
BEST BEOORDEELD
Klittenband dartbord caleidoscoop
€600
Elektronisch Bluetooth dartbord ED 900
€9900
CANAVERAL Elektronisch Bluetooth dartbord ED 900 (13) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4/5 Op basis van 1634 Beoordelingen in de winkels en online

DARTBORD VOOR PIJLTJES MET PLASTIC PUNT: SPANNING GEGARANDEERD, MINDER RISICO!

Je wilt vooral fun & ontspanning in groep en/of met kinderen, zonder het risico te lopen om je muren te slopen of jezelf te blesseren? Dan zijn pijltjes met plastic punt of elektronische pijltjes je beste bondgenoten! In de niet-elektronische versie lijkt dit soort dartbord erg op een traditioneel model, met als verschil dat het dartbord en de punt van de pijltjes van plastic zijn gemaakt, waardoor het spel minder gevaarlijk is voor je kinderen en je muren! Aan de andere kant is er wel vrij luid geklepper als de pijltjes het dartbord raken. Bovendien, afhankelijk van de kwaliteit van het dartbord, van de worp en van de punten kunnen de dartpijlen op het dartbord stuiteren.

ELEKTRONISCHE DARTBORD: HET PLEZIER VAN DARTS, MEER VERSCHEIDENHEID!

Elektronische dartborden maken het tellen van scores en scoreweergave op LED- of LCD-scherm mogelijk. Hierdoor zie je in één oogopslag in welke fase van het spel je je bevindt. Ze geven je ook advies over de nummers die je moet spelen om een ​​score te behalen.
De meeste bieden ook veel spellen en variaties, waardoor je zeer gevarieerde en levendige spellen kunt spelen. In sommige spelmodi moet je specifieke nummers raken, wat geweldig is om vooruit te komen en niet altijd je favoriete nummers te spelen.
De meeste van deze dartborden kunnen worden aangesloten op netstroom en kunnen desgewenst met batterijen worden gebruikt. Gebruik ze buitenshuis. Met sommige aangesloten modellen (en duurder) kun je zelfs je vrienden op afstand uitdagen door op een netwerk te spelen en de scores op een tablet of smartphone weer te geven.
Waarschuwing: deze elektronische dartborden kunnen alleen worden gebruikt met lichte darts met een plastic punt, anders kunnen het dartbord en zijn elektronische componenten ernstig worden beschadigd!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken