Duikcomputers

Duikcomputers

Met een duikcomputer krijg je in een oogopslag onmisbare informatie (diepte, temperatuur, duur van de duiksessie). Als je met nitrox duikt, zal je duikcomputer de maximumdiepte berekenen, net als de duur van je duiksessie en het aantal stops om te maken als je terug naar de oppervlakte komt.
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Subea

Neopreen polsband voor duikcomputer SCD zwart

(25)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€14000
Mares

Duikcomputer Puck Pro grijs (zwart polsbandje, grijze rand)

(6)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€500
Subea

Halfstijve hoes voor duikcomputer SCD

(21)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
11 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 56 Beoordelingen in de winkels en online

  Duikhorloges en duikcomputers: meer informatie voor meer autonomie!

  Ga je regelmatig duiken, dan weet je het maar al te goed: evolueren naar meer autonomie en controle tijdens je duiken kan alleen maar worden gerealiseerd door een horloge voorzien van dieptemeter of een duikcomputer te gebruiken. Deze instrumenten specifiek ontwikkeld voor diepzeeduikengeven toegang tot een grote hoeveelheid technische en nauwkeurige informatie in verband met diepte, duiktijd, uit te voeren decompressiestops om weer naar boven en watertemperatuur.


  Belangrijkste functies van duikcomputers en van horloges voorzien van dieptemeter

  Personen die op regelmatige basis aan diepzeeduiken doen kunnen beginnen met een vrij eenvoudig horloge voorzien van dieptemeter. De modellen uit het laagste segment bieden elementaire maar essentiële functies voor duiken met lucht en vaak voor duiken met nitrox: zo beschikken deze modellen over een dieptemeterstand en een duiklogboek. Een standaardduikcomputer geeft wat nauwkeuriger informatie over je duik, zoals huidige en maximale diepte, temperatuur, duur van de duik, snelheid bij opstijging met alarm bij overschrijding enzovoort. Hoe hoger het segment, hoe meer informatie en functies er zullen worden geboden door je horloge of duikcomputer, zoals luchtbeheer, kompas met registratie van de te volgen koers, instelbare visuele en geluidsalarmen, gebruik van een logboek voor analyse van je duik enzovoort.


  Een duikcomputer of een duikhorloge: wat kiezen?

  Hou, bij je keuze, ook rekening met de dikte van je handschoenen en je gezichtsvermogen! Een duikcomputer is immers makkelijker te gebruiken dan een horloge nadat je je duikhandschoenen hebt aangetrokken. Hier is sprake van een dubbel voordeel, door de betere leesbaarheid die wordt geboden dankzij de kleurweergave en het verlichte scherm. Duikhorloges, zoals de Mares Puck Pro, zijn ook erg populair vanwege hun kleinere formaat en de vele informatie die ze verschaffen. Je kiest voor de duikcomputer? Zorg dan voor een hoes om je duikcomputer te beschermen tegen schokken tijdens het transport in de boot!

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU