Drivers

Drivers golf

Hulp bij je keuze
Hoe kies ik een driver?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
NIEUWE COLLECTIE
Golfdriver M4 10,5° rechtshandig regular
€35000
ECODESIGN
GOLF DRIVER 500 LINKSHANDIG MAAT 2 & LAGE SNELHEID
€19000
NIEUWE COLLECTIE
Golfdriver voor dames M4 12° rechtshandig
€35000
ECODESIGN
DRIVER GOLF 500 RECHTSHANDIG MAAT 1 EN LAGE SNELHEID
€19000
ECODESIGN
GOLF DRIVER 500 RECHTSHANDIG MAAT 2 & LAGE SNELHEID
€19000
ECODESIGN
DRIVER GOLF 500 RECHTSHANDIG MAAT 1 EN HOGE SNELHEID
€19000
ECODESIGN
GOLF DRIVER 500 LINKSHANDIG MAAT 2 EN HOGE SNELHEID
€19000
BEST BEOORDEELD
Golfdriver voor kinderen van 8-10 jaar rechtshandig
€3500
Golfdriver voor kinderen van 8-10 jaar linkshandig
€3500
BEST BEOORDEELD
DRIVER TAYLORMADE M2 10.5° LINKSHANDIG REGULAR
€30000 −30%
€21000
*Van 1/2/2022 en zolang de voorraad strekt
NIEUWE COLLECTIE
Golfdriver M4 10,5° rechtshandig stiff
€35000
4.5/5 Op basis van 101 Beoordelingen in de winkels en online

DE VERSCHILLENDE KENMERKEN VAN DE GOLFDRIVER


De golfdriver is een essentieel accessoire voor zowel amateurs als professionele golfers, waarmee de bal over lange afstanden kan worden voortbewogen. De driver, ook wel wood 1 genoemd, kan worden onderscheiden aan de hand van verschillende criteria: het volume van het uiteinde van de club, de loft en de shaft. Deze kenmerken hebben een invloed op de kracht en de precisie van de swing. Bij Decathlon geven we een gedetailleerde beschrijving van de kenmerken van elk product en begeleiden we je bij je keuze. Je zal ook steeds meer innovatieve pro golf drivers vinden om de professionele golfer te helpen zijn of haar doelen te bereiken.


Beginners of ervaren spelers: wat zijn de criteria om te kiezen?

Amateur- en ervaren golfers zullen niet dezelfde eisen stellen. Het is van essentieel belang een golfdriver te hebben die past bij je swingstijl, je spelniveau en je fysieke kenmerken. Golf leren spelen kan een lang en moeizaam proces zijn. Om te beginnen en jezelf vertrouwd te maken met de sport terwijl je plezier hebt, kan je het beste een golfdriver voor beginners kiezen die licht en gemakkelijk te hanteren is en een groter slagoppervlak biedt. Voor de ervaren speler zal precisie de beslissende factor zijn. Bij Decathlon kunnen we je adviseren naargelang je een amateur of een professionele golfer bent en naargelang criteria zoals kracht of precisie. Tot slot, om je tas compleet te maken, kan je kiezen voor een wedge.


Een ruime keuze aan modellen voor alle doelgroepen

Er is geen leeftijdsgrens om golf te spelen! Bij Decathlon vind je een ruime keuze aan modellen voor mannen, vrouwen, kinderen en senioren. Decathlon biedt flexibele en gemakkelijk te hanteren modellen voor kinderen, om hen te helpen vertrouwen te winnen. Kom en ontdek een breed scala aan links- en rechtshandige drivers ontworpen door merken zoals Taylor Made, Titleist, Callaway... Boek vooruitgang en geniet van golf, ongeacht leeftijd. De stijl van de driver die je kiest zal een grote invloed hebben op de kwaliteit van je swing. Vertrouw op Decathlon om je te begeleiden in je keuze.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken