Kinderslaapzakken

Kampeer kinderslaapzakken

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.7/5 Op basis van 333 Beoordelingen in de winkels en online

SLAAPZAKKEN VOOR KINDEREN, SPECIAAL OP MAAT VAN HUN LICHAAMSBOUW


Slaapzakken voor kinderen zijn speciaal ontwikkeld voor het comfort en de veiligheid van de allerkleinsten, of ze nu gaan kamperen met hun ouders of op kamp gaan met vrienden. Ze hebben ook een iets andere vorm dan slaapzakken voor volwassenen. Ze zijn wat breder aan de schouders en heupen, zodat je kind vrijuit kan bewegen in zijn slaap. Ze hebben doorgaans ook een kleinere ritssluiting die gemakkelijker te bedienen is door kinderen.


SLAAPZAKKEN VOOR KINDEREN: DE KEUZECRITERIA


De comforttemperatuur

Het is belangrijk om een slaapzak te kiezen die geschikt is voor de buitentemperatuur, zo voorkom je dat je kind oververhit raakt of het te koud heeft. Slaapzakken voor kinderen zijn doorgaans ingedeeld op comforttemperatuur, dat is de temperatuur waarbij je kind comfortabel kan liggen. We raden aan om een slaapzak te kiezen met een comforttemperatuur die lager ligt dan de temperatuur op de plaats waar je kind hem gaat gebruiken, met het oog op de onzekerheid van het weer en de variabele lichaamstemperatuur van je kind.


Het materiaal

Slaapzakken voor kinderen zijn vaak gemaakt van materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, zoals nylon of polyester. Zorg ervoor dat je een slaapzak kiest die van kwalitatieve materialen is gemaakt, zodat je zeker bent dat hij wel even meegaat.


De maat

Het is belangrijk dat je je kind goed opmeet, zodat je zeker een slaapzak koopt die bij hem past. Slaapzakken voor kinderen zijn doorgaans verkrijgbaar in een aantal maten, zodat de slaapzak beter past bij de lengte en het gewicht van je kind. Houd zeker ook rekening met de lengte en breedte van je kind, om ervoor te zorgen dat de slaapzak niet te smal of te breed is.


Het onderhoudsgemak

Het is belangrijk om een slaapzak uit te kiezen die je gemakkelijk kunt onderhouden en wassen. Slaapzakken voor kinderen hebben vaak een zachte en comfortabele stoffen voering die je uit de slaapzak kunt halen en apart kunt wassen.


DE JUISTE SLAAPZAK VOOR KINDEREN VINDEN BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON bieden we een breed gamma slaapzakken voor volwassenen en voor kinderen die je 's nachts warm houden, in welk seizoen je er ook opuit trekt. Bovendien kan je onze slaapzakken dankzij de steeds lichtere materialen gemakkelijk opbergen en bij je kampeeruitrusting steken. Je hebt ook de keus tussen verschillende materialen: dons, veren of synthetisch, afhankelijk van je voorkeuren. Met het grote aantal verschillende modellen dat je in onze winkels en op onze website kunt krijgen, vind je zeker de ideale slaapzak voor jouw avonden onder de sterren.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken