Uitrijdekens

Uitrijdekens voor paarden

Als uw paard in de winter een deken draagt, is een uitrijdeken noodzakelijk. Het zal helpen zijn nieren warm te houden. Het doel is om te voorkomen dat uw paard te grote temperatuurwisselingen ondergaat.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2000
Fouganza

Uitrijdeken ruitersport paard oranje en zwart

(11)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2000
Fouganza

Uitrijdeken ruitersport paard Polar 500 zwart

(4)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€2500
Fouganza

Uitrijdeken ruitersport paard Polar 560 blauw

(25)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
5 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 89 Beoordelingen in de winkels en online

  WANNEER MOET U UW PAARD BEDEKKEN?

  U moet weten dat paarden gevoelig zijn aan tocht en vocht. Het is daarom essentieel ze voldoende te bedekken wanneer de behoefte zich voordoet. Wanneer de temperaturen dalen, voorzie een deken volgens de volgende criteria: is uw paard in een stal of op het weiland? Is hij geschoren? Het is één van de grootste zorgen in de wereld van het paardrijden.


  WELK SOORT DEKEN KIEZEN?

  Er zijn verschillende types van dekens voor uw paard. DECATHLON biedt fleecedekens, dekens en uitrijdekens aan. Een fleecedeken is gemaakt van één laag stof, terwijl een gewoon deken gemaakt is uit een dubbele laag stof en opgevuld. Het fleecedeken beschermt uw paard tegen insecten, de regen en zorgt voor het zweet afvoer zodat de huid droog blijft. Een gewoon deken moet zowel ondoordringbaarheid en goede ventilatie bieden zodat een paard warm blijft op de weide, tegen alle weersomstandigheden. De uitrijdekens onderscheiden zich van de twee andere modellen doordat je ze kan gebruiken tijdens het werken met je paard. De modellen die zorgen voor een betere zweetafvoer en temperatuurbehoud van uw paard zijn bij voorkeur te verkiezen.


  ENKELE TIPS VOOR UW DEKEN

  Als u besluit uw paard te gaan bedekken, hou dan rekening met temperatuurschommelingen gedurende de dag. Uw paard warmer bedekken dan nodig kan storend werken, paarden kunnen beter koud de koude aan dan de warmte. Er zijn verschillende technieken om er zeker te zijn of een paard te koud heeft of niet: met je hand over het paard gaan, als u voelt dat het haar vochtig is, dan heeft uw paard te warm; Als het haar koud aanvoelt, moet u het bedekken. U kan het ook aanraken aan de basis van het oor. Deze uitrustingen zijn direct in contact met de huid van het paard, daarom is een regelmatig onderhoud noodzakelijk voor het welzijn van uw paard. Als het je gaat om uw paard te verwennen, spaar dan niet uit op de verzorgingsproducten!

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU