Kledij dames

Loopkledij dames

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters 1
Filter op prijs
Hardloopbeha Basic veel ondersteuning
4 models available
€500
(2111) Morgen geleverd, indien besteld voor 15u
HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES MET INGEWERKTE BEHA KIPRUN CARE BLAUW GRIJS
4 models available
€2000 −25%
€1500
*Van ‪1/5/2022‬ tot ‪29/5/2022‬
KUITBROEK VOOR HARDLOPEN VOOR DAMES KIPRUN CARE ADEMEND ZWART EN ROZE
4 models available
€2000
Ademend hardloopshirt voor dames Kiprun Care groen
6 models available
€1500
ADEMEND HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES KIPRUN CARE SMARAGDGROEN
4 models available
€1500
ADEMEND HARDLOOPSHIRT VOOR DAMES KIPRUN SKINCARE ZWART
2 models available
€1500
BOXER VOOR HARDLOPEN SPORTLINGERIE OUDROZE
2 models available
€1000 −20%
€800
*Van ‪11/4/2022‬ tot ‪26/5/2022‬
(22) Morgen geleverd, indien besteld voor 15u
Atletiektopje dames blauw en oranje
2 models available
€1200 −29%
€850
*Van 1/8/2021 en zolang de voorraad strekt
Hardloopshirt met lange mouwen voor dames Kiprun Skincare zwart
2 models available
€2000
4.5/5 Op basis van 3103 Beoordelingen in de winkels en online

KWALITATIEVE LOOPKLEDIJ VOOR DAMES


Bij DECATHLON hechten we ontzettend veel belang aan de kwaliteit van onze loopkledij. Onze teams werken zich uit de naad om de kwaliteit en het ontwerp van onze collecties te verbeteren. Tegelijk proberen we de prijs van onze producten te drukken. Verschillende tests worden uitgevoerd in extreme omstandigheden. Zo stellen we onze loopkledij voor dames bloot aan de meest uiteenlopende omstandigheden onderweg, zodat we op alle situaties kunnen inspelen: overmatig zweten, koude en warme temperaturen, wind, regen ...


LOOPKLEDIJ VOOR DAMES IN REËLE OMSTANDIGHEDEN GETEST


Onze loopkledij voor dames wordt door veel loopsters getest om een uitstekende kwaliteit, een degelijk ademend vermogen en zo weinig mogelijk huidirritatie te kunnen waarborgen. Ze wordt ook uitgebreid getest tijdens verschillende wedstrijden en competities. Een heleboel atleten uit allerlei categorieën proberen ze in alle omstandigheden uit. Daarnaast hebben we een speciaal team van lopers, die onze loopkledij uittesten en eventuele verbeteringen voorstellen. Kortom, bij DECATHLON vind je zeker loopkledij voor dames die aan je behoeften, je niveau en je voorkeuren beantwoordt.


DE IDEALE LOOPKLEDIJ VOOR DAMES


Voor de ideale loopoutfit voor dames bestaat geen sluitende definitie. Maak je keuze op basis van verschillende factoren. Naast je loopniveau, moet je ook rekening houden met de weersomstandigheden en de omgeving waarin je loopt. Door je inspanningen ga je zweten. Je hebt dan ook behoefte aan technische textielvezels die het vocht van je boven- en onderlichaam afvoeren. Bij koud weer zal het iets langer duren vóór je het van een inspanning warm krijgt. Na die inspanning ben je gevoeliger voor de buitentemperatuur. Je kledij moet je lichaamswarmte dus vóór, tijdens en na je loopsessie op peil houden. Ook comfort is een essentiële factor, aangezien je kledij er mee voor moet zorgen dat je je doelstellingen (hoe die er ook uitzien) haalt zonder je in je bewegingen te hinderen.


OP ZOEK NAAR LOOPKLEDIJ VOOR DAMES BIJ DECATHLON?


Ons ruim gamma loopkledij voor dames - verkrijgbaar in alle kleuren, ontwerpen en maten - werd ontwikkeld en samengesteld in functie van de behoeften en de voorkeuren van alle atletes. Van beginnende loopsters die af en toe hun loopschoenen aantrekken tot meer geoefende loopsters die verschillende keren per week trainen: bij DECATHLON vinden dames ongetwijfeld de ideale outfit die perfect op hun behoeften en verwachtingen inspeelt.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken