Steps

Steps

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€5000
BEST BEOORDEELD
€5500
BEST BEOORDEELD
€5500
NIEUWE COLLECTIE
€37000
BEST BEOORDEELD
€5000
BEST BEOORDEELD
€16000
€4500
BEST BEOORDEELD
€8500
BEST BEOORDEELD
€8500
€3500
Kinderstep L500 blauw
Kinderstep L500 blauw
OXELO

Kinderstep L500 blauw

(6)
Morgen geleverd, indien besteld voor 15u
BEST BEOORDEELD
€5000
€3500
Kinderstep L500 roze
Kinderstep L500 roze
OXELO

Kinderstep L500 roze

(6)
Morgen geleverd, indien besteld voor 15u
ECODESIGN
€12000
BEST BEOORDEELD
€8500
€4500
BEST BEOORDEELD
€16000
ECODESIGN
€9000
BEST BEOORDEELD
€8500
4.2/5 Op basis van 8858 Beoordelingen in de winkels en online

Een step om te sporten of om je te verplaatsen in de stad


De tijd dat steps alleen voor kinderen bedoeld waren, ligt ver achter ons. Volwassenen gebruiken ze vandaag als een snel en handig vervoermiddel. De elektrische steps en de klassieke steps zijn geschikt voor jong en oud en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Afhankelijk van het model, voldoen steps aan je individuele behoeften: dagelijkse verplaatsingen, freestylen, toeren ...

Steps verschillen onderling door de breedte van het stuur, de oppervlakte van de voetsteun en het toegelaten gewicht van de stepgebruiker. Een step heeft meestal een klein spatbord op het achterwiel om te voorkomen dat er modder op de kleding spat en een achterrem om de step snel tot stilstand te kunnen brengen. Tot slot is het stuur in hoogte verstelbaar, zodat de step aan de lengte van de gebruiker kan worden aangepast.


Een klassieke, elektrische of freestyle step?


Er zijn steps voor jong en minder jong, en voor elke smaak en behoefte:
•  om een luchtje te scheppen en een tochtje te maken,
•  om boodschappen te doen,
•  om je dagelijks te verplaatsen,
•  om tricks en stunts uit te halen in een skatepark.


De step voor volwassenen: een stadsvoertuig op twee wielen


Als milieuvriendelijk vervoermiddel moet de step voor volwassenen veilig, snel en praktisch zijn. Deze opvouwbare must-have is ideaal voor in de stad en kan zonder problemen overal mee naartoe worden genomen. De grote aluminium wielen zijn stijlvol en comfortabel om op te rijden. Door hun hoogwaardige afwerking vallen oneffenheden in het wegdek nauwelijks op.

Grote wielen, vooral die in aluminium, zorgen voor meer stabiliteit en veiligheid. Gemiddeld kunnen steps voor volwassenen een maximale belasting van 150 kg dragen. We raden je aan een step te kiezen met een ...

Een kinderstep: plezierig en veilig


Wil je kind al vanaf de leeftijd van 2-4 jaar steppen? Kies in dat geval voor een model met drie wielen zodat het beter zijn evenwicht kan behouden.

Kinderen van 4 jaar of die 1 meter groot zijn, kunnen kiezen voor een stoerdere step met twee wielen. Steps zijn niet alleen leuk, maar trainen ook onbewust de motoriek en de coördinatie. Kinderen vanaf ongeveer 2 jaar doen hier het meeste voordeel bij.

Een klein stuur, een kleine voetenplank en kleine wieltjes zijn geschikt voor de kleinere bestuurder.


Een freestyle-step om figuren te doen in het skatepark


Steppen is vooral leuk als je een paar tricks onder de knie hebt. Jong of oud, elke ervaren freestyler kan leuke figuren maken in een skatepark met de juiste obstakels (treden, muren, enz.). Het grootste verschil met een stadstep is het lage en brede stuur. Dit kenmerk van de freestyle-step maakt hem perfect voor het uitvoeren van figuren, maar is niet noodzakelijk ideaal voor dagelijks gebruik.

☄☄☄

FAQ


Welke bescherming draag je best bij het steppen?


Of je nu jong of wat minder jong bent, een beginner of een ervaren stepper, een valpartij is altijd mogelijk. Bescherm jezelf van top tot teen met een aangepaste beschermuitrusting.

Naast de belangrijkste bescherming, de helm, moeten ook lichaamsdelen zoals handen, ellebogen en knieën beschermd worden met gewrichtsbeschermers.


Hoe maak je een step vast?


Om je tweewieler met een gerust hart buiten de supermarkt te kunnen laten staan, moet je een kwalitatief stalen slot gebruiken. Zoek een voorwerp in de buurt (stang, paal, hek, fietsenrek) waaraan je het slot veilig kunt vastmaken.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken