Wandelstokken

Wandelstokken

Hulp bij je keuze
Hoe kies je je wandelstokken?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€2999
€500
€1990
€1740
€2120
€1620
€7047
€2113
4.6/5 Op basis van 3913 Beoordelingen in de winkels en online

Waarom gaat je met wandelstokken op weg?

Wandelstokken bieden heel wat voordelen. Zo beperken ze de impact en de belasting op je gewrichten. Ze ontzien je knieën, je enkels, je heupen én je rug tijdens het wandelen. Tegelijk versterken ze je evenwicht en je stabiliteit. Met vier in plaats van twee steunpunten heeft je meer controle en dus meer vertrouwen tijdens het wandelen, vooral in afdalingen of op een gladde ondergrond.
Bovendien helpen wandelstokken voorkomen dat de spieren in je onderlichaam moe worden. Door het gebruik van wandelstokken werkt je bovenlichaam immers mee, en dat ontlast je beenspieren. Ze zijn met name heel handig om de inspanning van je spieren te verdelen over je boven- en je onderlichaam.
We wijzen er ook graag op dat wandelstokken je wandelhouding meestal verbeteren. Correct afgestelde stokken houden je lichaam recht en in een natuurlijke houding. Controleer daarom regelmatig of je ellebogen een hoek van zowat 90 graden vormen als je je stokken loodrecht in de grond plant. Aangezien je de wandelstokken onderweg in je handen houdt, verkleint trouwens het risico dat die tijdens een lange tocht opzwellen.
Wandelstokken bieden heel wat voordelen: ontzeg ze je niet!

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken