DECATHLON EN 
KV OOSTENDE, 
EEN WINNEND TEAM!

Wist je dat Decathlon-klanten de KVO Se'Academy steunen? Door je aankopen bij Decathlon (winkel of decathlon.be) te laten registreren met je eigen Decathlon-account haal je ook zelf voordelen uit de partnership.

KV Oostende en Kipsta Decathlon

STEUN DE KVO SE' ACADEMY 

Maak je Decathlon-account aan en koppel 'm aan de clubkaart van KVO.

kv oostende en decathlon

Wist je dat Decathlon-klanten de KVO Se'Academy steunen? Door je aankopen bij Decathlon (winkel of decathlon.be) te laten registreren met je eigen Decathlon-account haal je ook zelf voordelen uit de partnership.

Leuk om weten: KVO heeft al twee nieuwe jeugdtrainers voltijds in dienst genomen dankzij de partnership met Decathlon. Een mooi voorbeeld van hoe wij samen voetbal toegankelijk willen maken. Graag meer info? Lees even mee!

Decathlon en KV Oostende

waarom eigenlijk zo'N DECATHLON-account?

Eerst en vooral heb je een account nodig om een online bestelling te kunnen plaatsen op decathlon.be. Zo'n account is altijd gratis, én je geniet automatisch van ons getrouwheidsprogramma. Per gespendeerde euro bij Decathlon krijg je één punt op jouw klantenkaart / klantenaccount. Telkens wanneer je 400 punten haalt, krijg je een getrouwheidscheque van € 6 per e-mail om te spenderen op decathlon.be of in een Decathlon-winkel. Maar er zijn meer voordelen aan onze GRATIS klantenkaart / klantenaccount. Je leest alle voordelen van een Decathlon-klant lager op deze pagina "De voordelen van een Decathlon-klant".

Waarom mijn account koppelen?

Het voornaamste doel van Decathlon is om sport toegankelijk te maken. De partnership met KV Oostende past perfect binnen dat kader: KVO is een familieclub die voetbal mogelijk maakt voor verschillende leeftijden en niveaus. Daarbij ligt het stadion én het jeugdcomplex op amper een steenworp van de nieuwe Decathlon-winkel in Oostende (Torhoutsesteenweg 699).

BIJ DECATHLON KOPEN IS DE KVO SE' ACADEMY STEUNEN

KVO heeft alvast twee jeugdtrainers voltijds in dienst van de club kunnen nemen dankzij de voordelen van onze partnership, dat lieten ze ons zelf weten!

Als lid van Decathlon kan je jouw klantenkaart koppelen aan de clubkaart van KV Oostende. Als je dat doet, kunnen wij zien hoeveel KVO-leden of supporters we tellen onder onze klanten, én maak jij kans om exclusieve prijzen te winnen, zoals duotickets voor een wedstrijd in de Diaz Arena of misschien wel een officieel wedstrijdshirt.

Heb je reeds een klantenkaart of account bij Decathlon? Dan kan je hem via de knop bovenaan deze pagina makkelijk koppelen aan de Decathlon-clubkaart van KV Oostende. Zo ontvangt KVO bonuspunten wanneer jij je getrouwheidspunten ontvangt.
Heb je nog geen account? dan kan je via de eerste knop bovenaan deze pagina makkelijk één aanmaken en vervolgens gaan koppelen via de tweede knop (gebruik je klantennummer om te koppelen).

Een extraatje voor Decathlon-leden!

Als lid van Decathlon kan je deelnemen aan exclusieve wedstrijden in samenwerking met KVO.

25 duotickets per thuismatch
Een ontbijt met de spelers
Deelname aan een unieke ploegfoto
Kipsta shootout tijdens de halftime
En tal van andere prijzen en evenementen... 

Maar laat die coronastorm eerst maar definitief voorbij waaien!
Stay tuned!

Decathlon en KV Oostende

Kipsta, het voetbalmerk voor iedereen

De missie van Kipsta is om voetbal toegankelijk te maken voor iedereen.

We willen de voetballer helpen om op een duurzame manier zijn favoriete sport te beleven: op het voetbalveld, in de kleedkamer tot in de eigen tuin! En dat voor iedereen: jong, oud, professioneel, amateur, jeugd, G-voetbal tot pleziervoetballers.

Elke dag werken we hard om de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te houden zonder in te boeten op de techniciteit.

Zo vind je de originele trainingsoutfits van KVO voor zeer toegankelijke prijzen in onze winkels. Voor € 9 speel je in het wedstrijdshortje van de eerste ploeg, voor € 5 met dezelfde kousen en voor € 50 trap je al met de voetbalschoenen van KVO-kapitein Kevin Vandendriessche.

Ook het wedstrijdshirt vind je in de KVO fanshop en in Decathlon Oostende aan heel competitieve prijzen!

Bovendien kan je via onze dienst Kipsta Club jouw ploeg in dezelfde kwaliteit laten spelen als de wedstrijdshirts van KVO. Eigen ontwerp voor een fair-play prijs.

KVO Oostende en Kipsta Decathlon

De voordelen van een Decathlon-klant

Heb jij al een klantenaccount bij Decathlon?
Het is helemaal gratis en biedt je alleen maar voordelen.

BELOONDE TROUW
Voor elke euro die je betaalt, spaar je 1 punt. Zodra je 400 punten hebt verzameld, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro.

OMRUILEN ZONDER KASSATICKET
Je kan ruilen tot 365 dagen na de datum van aankoop. Om te ruilen heb je geen ticketje meer nodig, dankzij je klantenkaart.

GELDIG IN ALLE DECATHLON-WINKELS
Decathlon Oostende, Decathlon Brugge en zelfs het buitenland. Jouw kaart is overal geldig.

ALS EERSTE GEÏNFORMEERD
We brengen onze klantenkaarthouders als eerste op de hoogte over onze acties en evenementen. Ideaal dus voor vroege vogels. Let wel, je moet deze communicatie aanduiden in je account, onder “mijn voorkeuren”. Je kan er zelfs je voorkeursport kiezen.

KVO en Decathlon Kipsta

Hoe werkt je Decathlon-account?

STAP 1

Ik maak een account aan of log in op decathlon.be
https://www.decathlon.be/nl/login

STAP 2

Ik gebruik mijn account bij mijn aankopen

→ Online door in te loggen tijdens het aankoopproces
→ In de winkel door je klantnummer of -kaart bij de hand te hebben aan de kassa.

- Je vindt je klantnummer door in te loggen op decathlon.be (bovenaan links op je profielpagina).
- Je kan je account opslaan in een app die klantenkaarten digitaal opslaat. Vervolgens kan je jouw klantenkaart digitaal scannen aan de kassa.
- Heb je nog een klantenkaartje in je portefeuille? Dan kan je deze blijven gebruiken bij het scannen aan de kassa.

STAP 3

Ik geniet van de voordelen, ook na mijn aankopen.
Zie info hierboven (De voordelen van een Decathlon-klant).

EXTRA

Je kan jouw account koppelen aan het clubaccount van KV Oostende via onderstaande knop.

- Je maakt kans op exclusieve KVO-prijzen in samenwerking met Decathlon.
- Je steunt de jeugdwerking en sociale projecten van KVO.

Blijf op de hoogte!

Volg Decathlon op Facebook of KIPSTA op Instagram.