Elektrische stadsfiets Elops 920 laag frame

€1.60000
8405261

Ons team van bevlogen ontwikkelaars heeft deze e-bike ontwikkeld voor moeiteloze ritten in de stad en langere tochten. Laat jezelf een duwtje in de rug geven!

Fiets gezwind door de stad: wind op kop? Te laat op het werk? Zwaar beladen? Geen nood, de motor met trapsensor past zich perfect aan je inspanningen aan.

Vraag & Antwoord
Kleur: Sneeuwwit / Vaalbeige
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11

PRODUCTVOORDELEN

Fietscomfort

Fietscomfort

Extra comfort: ergonomische houding, brede banden en geveerde voorvork.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Trap onvermoeibaar: middenmotor, koppel 70 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager!

Veiligheid

Veiligheid

Fiets veilig: ledverlichting, schijfremmen vooraan, V-brakes achteraan.

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Geniet langer van je fiets: frame, stuur en stuurpen met levenslange garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Batterij / motor: technische informatie

"Brose-middenmotor (Drive T Alu) van 250 watt (volgens de Europese norm).
Motorkoppel: 70 Nm.
Batterij van 36 volt/11,6 Ah (418 Wh), gewicht 2,6 kg, 2 jaar garantie (350 tot 500 keer opladen tot 100%), met Samsung-elementen.
Het geheel wordt gestuurd door een LCD-console met 3 standen en 1 'walk'-modus, om de fiets te laten bollen terwijl je ernaast wandelt.
De autonomie gaat van 50 tot 90 km: varieert naargelang je gewicht, je gebruik, het hoogteverschil, de buitentemperatuur, de trapstand.

Een fiets met trapondersteuning, hoe werkt dat juist?

"Dankzij de middenmotor en de vermogenssensor past de Elops 920 E zich mooi aan jouw noden aan: hoe meer kracht je op de pedalen zet, hoe meer ondersteuning je krijgt. Zo lijkt het of je gewoon op een klassieke fiets rijdt.
En hoe zit het met de batterij? Die is voorzien van een laadindicator en een slot: koppel ze los om ze op te laden, thuis of op kantoor, en neem ze zeker mee wanneer je je fiets buiten laat staan!"

Waarom een verlaagd frame?

"Om gemakkelijker op je fiets te stappen!
Om comfortabeler te rijden, raden we je aan om een stadsfiets te kiezen met een verlaagd frame in aluminium.
En waarom aluminium? Aluminium is niet enkel lichter dan staal, het maakt het frame ook stijver: de krachtoverbrenging van de motor gebeurt efficiënter, voor extra rendement.
Maat M is geschikt voor fietsers van 1,55 m tot 1,75 m, maat L voor fietsers van 1,75 m tot 1,95 m."

Vork

Een elektrische stadsfiets is de perfecte kompaan voor onbezorgde, comfortabele ritjes! Ook op kasseien? Wees maar zeker: dankzij de voorvering, die je niet hoeft af te stellen, absorbeert en filtert je fiets oneffenheden in de weg en worden schokken perfect opgevangen. Handig op kasseien, wanneer je een stoeprand oprijdt, aan tramsporen, ...

Ken je dat, een naaftransmissie?

"Deze fiets is uitgerust met een Shimano Nexus-derailleur met 7 versnellingen, bediend met draaigreep. Dankzij de naaftransmissie kan je ook stilstaand schakelen. Wacht wel niet met schakelen als je al op een helling rijdt.
Waarom versnellingen op een elektrische fiets? Céline, onze designer, legt het je haarfijn uit: "Het is nog altijd een fiets, geen bromfiets! Naargelang het terrein is het dus best dat je schakelt: je elektrische fiets presteert dan beter, de batterij loopt minder snel leeg."

Remmen

"Om doeltreffend en veilig te remmen, hebben we deze fiets voorzien van aluminium Tektro-remgrepen: die zijn lichter en preciezer.
En om krachtig en geleidelijk te remmen, ook in de regen, is deze fiets voorzien van schijfremmen vooraan

Zadelpen in aluminium, comfortabel zadel:

"De zadelpen in aluminium dempt de trillingen, de schroefzadelklem beperkt het risico op diefstal. En het zadel? Dat is ons paradepaardje: na tal van tests kwamen we uit op dit brede zadel met wisselende schuimhardheden, aangepast aan de drukpunten van je billen op het zadel.
Waarom dit model? Omdat het veruit het meest comfortabele bleek!"

Banden/wielen

"Om comfortabel en onbezorgd door de stad te cruisen, hebben we gekozen voor grote wielen van 28 inch: zo 'bolt' de fiets beter en neem je vlotter kleine obstakels. Stoepranden, riooldeksels, putjes in de weg of tramrails brengen je niet langer uit je evenwicht! Daarnaast zijn ze voorzien van reflecterende flanken, voor extra zichtbaarheid.
En de velg? Die is dubbelwandig, voor extra stevigheid, en heeft 36 spaken."

Accessoires en uitrusting om gemakkelijker te rijden:

"Om in alle comfort door de stad te rijden, hebben we oog voor detail:
De bagagedrager (belastbaar tot max. 27 kg) is geschikt voor een fietsstoeltje en voor tassen met zelfblokkerende bevestigingen en de fiets is uitgerust met een bel.
De aluminium standaard op het achterwiel is speciaal ontwikkeld voor het gewicht van een elektrische fiets.
En de spatborden en kettingkast zorgen ervoor dat je kraaknet op het werk aankomt.
En uiteraard zit er een oplader bij de fiets!"

Verlichting

"Je hoeft niet meer te trappen om de verlichting te laten branden: de energie wordt geleverd door de batterij.
Ledverlichting van 20 lux ingewerkt in het frame om 45 meter ver te kunnen kijken en zichtbaar te zijn van op 150 meter.
De verlichting bedien je aan het stuur, op het scherm van je fietscomputer. Het licht begint automatisch te schijnen als je de motor start. Zo word je steeds gezien!"

Onderhoudsadvies

De druk van je banden neemt altijd geleidelijk af. Dat is perfect normaal: een binnenband is immers licht poreus. Vergeet daarom niet om regelmatig de druk in je banden te controleren. Door te rijden met platte banden gaat de batterij van je fiets minder lang mee, moet je harder trappen en rijd je sneller lek. Vóór elke ingreep aan je elektrische fiets (schoonmaken, onderhoud van de elektronica of mechanica) moet je absoluut de batterij verwijderen en de stroom onderbreken.

Hoe onderhoud je je elektrische fiets?

"De druk van je banden neemt altijd geleidelijk af, da's normaal: een binnenband is immers licht poreus. Vergeet daarom niet om regelmatig de druk in je banden te controleren. Door te rijden met platte banden gaat de batterij van je fiets minder lang mee, moet je harder trappen en rijd je sneller lek.
Vóór elke ingreep aan je elektrische fiets (schoonmaken, onderhoud van de elektronica of mechanica) moet je absoluut de batterij verwijderen en de stroom onderbreken.

Nog een laatste tip?

"Een elektrische fiets is de perfecte kompaan om je op twee wielen door de stad te verplaatsen zonder te zweten en zonder te laat te komen, en om alles te mee te nemen wat je nodig hebt. Zo wordt je fiets een heus transportmiddel voor in de stad. Laat je auto rustig staan en trek met de fiets de stad in: het is verslavend, geloof ons! "

Gewicht gebruiker

Deze elektrische fiets werd getest en goedgekeurd volgens de norm EN 15194, en kan tot 125 kg aan (gebruiker plus uitrusting, zoals tassen, fietsstoeltje, fietsmand, boodschappen, ...).

Ondersteuningsniveaus

Stand 0: Geen ondersteuning
Stand 1: +80%
Stand 2: +160%
Stand 3: +320%

Garantie

Levenslange garantie op frame en stuur, 2 jaar op de elektrische delen en onderdelen

Gewicht

25.2 kg

AFBEELDINGEN

Elektrische stadsfiets Elops 920 laag frame
Elektrische stadsfiets Elops 920 laag frame
Elektrische stadsfiets Elops 920 laag frame

VIDEO

Vraag & Antwoord