HARNAS TAEKWONDO 500 OMKEERBAAR VOLWASSENE

€4000

Ons team gepassioneerde vechtsporters heeft dit harnas ontworpen om je te beschermen tegen de impacts op taekwondotrainingen en -wedstrijden.

Ben je een gevorderd taekwondobeoefenaar? Dan is dit omkeerbare harnas iets voor jou, voor tijdens je training of competitie.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROOD / BLAUW

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Met stevig schuim om schokken efficiënt op te vangen

Schuurbestendig

Soepel schuim op de schouders voor bescherming en bewegingsvrijheid

Positiebehoud product

Aantrekveter op de rug.

AFBEELDINGEN

HARNAS TAEKWONDO 500 OMKEERBAAR VOLWASSENE
HARNAS TAEKWONDO 500 OMKEERBAAR VOLWASSENE
HARNAS TAEKWONDO 500 OMKEERBAAR VOLWASSENE

TECHNISCHE INFORMATIE

Volledige bewegingsvrijheid

Onze ontwerpers hebben dit harnas ontworpen om te beantwoorden aan een belangrijke doelstelling: jouw bewegingsvrijheid garanderen. 'Bij taekwondo krijg je heel veel trappen te verwerken: frontaal, langs opzij, circulair, van onderen, .... Deze borstbeschermer biedt je een effectieve bescherming, en bovendien volledige bewegingsvrijheid van je benen, zodat je zelf ook aardig wat trappen kunt uitdelen', zegt Enrique, productmanager bij Outshock.

Bescherming boven alles

Deze borstbeschermer is geschikt voor op training en op wedstrijd. Zijn stevige schuim absorbeert optimaal de schokken die je bij je gevechten te verduren krijgt. Op de schouders hebben onze ontwerpers een soepeler schuim voorzien, zodat je nog steeds beschermd bent maar ook beschikt over een goede bewegingsvrijheid.

Een uniek design

Dit omkeerbare harnas (rood langs de ene en blauw langs de andere kant) werd door ons team ontworpen in de geest van taekwondo. We hebben hem een luchtig kantje gegeven, met een mooie glans. En als knipoog naar de oorsprong van deze gevechtssport hebben we er een merktekentje op gezet dat doet denken aan de nationale vlag van Zuid-Korea.

Getest door beoefenaars

Voordat we het harnas in de winkel legden, hebben we het laten testen door ervaren beoefenaars van taekwondo. Materiaal, gewicht, gebruiksgemak, onze experts hebben ons product volledig geëvalueerd, zodat we jou de meest efficiënte en aangename bescherming kunnen bieden.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten