Hondenbelletje voor de jacht

€600
8317760

Om je hond te lokaliseren als je in dichte begroeiing jaagt. En om aan andere jagers de aanwezigheid aan te geven van je hond (en van jou).

Met dit hondenbelletje weet je steeds waar je hond is tijdens het spelen, wandelen of jagen. Je kunt de ring van het belletje makkelijk vastmaken aan de halsband.

Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2

PRODUCTVOORDELEN

Geluidefficiëntie

Geluidefficiëntie

Het belletje maakt een typisch geluid dat hoorbaar is over middellange afstand.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoorbaarheid

Het belletje is niet te luid, maar duidelijk te horen op middellange afstand. Je weet snel waar je hond zit, zelfs op een plek met dichte begroeiing. Zo kun je je viervoeter beter met je oren dan met je ogen volgen. Uiteraard bepaalt de sterkte van je gehoor ook vanaf hoe ver je het belletje kunt horen.

Vorm en afmetingen van het belletje

Het belletje heeft een bolle vorm waardoor het nergens achter blijft hangen. Het heeft bovendien een kleine opening zodat er geen takjes in kunnen komen die het zouden blokkeren. Een groter belletje heeft een hoger nummer. Diameter van elk nummer: nr. 3 = 25 mm, nr. 5 = 30 mm, nr. 8 = 35 mm.

Veiligheid

Het geluid van het belletje laat andere jagers weten dat je hond in de buurt is. Dit accessoire is uitstekend geschikt voor honden die bijvoorbeeld op snippen jagen in het bos of op fazanten op grasvlaktes. Het laat andere mensen in de natuur weten dat jij en je hond in de buurt zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Messing