Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11

MOUNTAINBIKEBROEK HEREN ST 500 zwart

€5500

Deze stevige MTB-broek is perfect voor MTB-ritten tot 4 uur, bij koud weer.

Trek er deze winter opuit zonder je zorgen te maken over agressieve planten. Deze broek is warm, waterafstotend en stevig dankzij de versterkte stukken op de gevoeligste plekken.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Slijtvastheid

Slijtvastheid

Geef agressieve planten geen kans! De stof is schuur- en winkelhaakbestendig.

Warmte

Warmte

Warme, gevoerde stof. Ideaal voor gevoelstemperaturen tussen 5 en 15°C.

Afparelend vermogen

Afparelend vermogen

Waterafstotende stof: druppels glijden eraf en worden niet opgeslorpt.

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Voorgevormde knieën voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Onze MTB-ondershorts en beschermingen zijn compatibel met deze MTB-broek.

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Verluchtingen aan de lies en aan de knieholtes.

zakken

zakken

Je telefoon kan mee in het beveiligde zijzakje.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN STEVIGE BROEK, WAT WIL DAT ZEGGEN?

Een vaak gehoorde feedback van mountainbikers was: maak een stevige broek. De stof op de zijkanten van de broek is een 'stevige' stof, een stof die heel goed bestand is tegen doornige omgevingen.

VOOR WINTERSE TOCHTEN MET JE MOUNTAINBIKE ... LEKKER WARM!

De binnenkant van de broek is geruwd, een bewerking die ervoor zorgt dat de stof meer warmte vasthoudt. Het principe is eenvoudig: de stof houdt een laagje lucht vast, dat van nature isolerend werkt.

WAT IS WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden waardoor de stof minder snel water opneemt. Op die manier slorpt de stof geen water op en blijft ze dus licht. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen.

HOE BEHOUD JE HET WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

De behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald. Ons advies: gebruik regelmatig een WATERDICHTMAKENDE VLOEISTOF VOOR TEXTIEL (of spray). Die kan je kopen in onze DECATHLON-winkels.

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

We hebben ter hoogte van de tailleband een ringetje toegevoegd om je handschoenen aan vast te maken. Zo heb je ze steeds binnen handbereik.

Het onderste deel van de broek is volledig waterdicht. Waarom? Het is een gedeelte dat veel blootgesteld wordt aan water: tochten in de regen, je fiets daarna wassen...

Producttests

Ons team van productontwikkelaars in het B'Twin Village van Rijsel zoekt voortdurend naar oplossingen om het comfort van onze fietsklanten te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.

Een score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Basismateriaal: binnenkant 90% Polyester, 10% Polyurethaan Voorzijde middel (stof) 93% Polyamide, 7% Elastaan Inzetstuk 89% Polyester, 11% Polyurethaan Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plek. We raden aan geen chemische producten als bleekwater te gebruiken, die kunnen de isolerende eigenschappen van het kledingstuk aantasten.

TESTS

We doen 2 soorten thermische tests: een test op de stof, en een test op een thermische pop in een klimaatkamer. Daar bootsen we de temperatuur, wind en vochtigheid na die je tijdens een mountainbiketocht kunt ondervinden. Dankzij die tests kunnen we onze materiaal- en ontwerpkeuzes verifiëren en de warmte-isolatie aanpassen waar je die het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Al onze mountainbike-uitrusting wordt door representatieve gebruikers in de praktijk getest en ondergaan tegelijk ook proeven in het lab. Deze tweeledige aanpak is een allesomvattende en ambitieuze methode om onze Rockrider-artikelen te ontwikkelen en hun technische eigenschappen en design voortdurend bij te schaven. Ook houden we rekening met jullie feedback om onze producten onafgebroken te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

MOUNTAINBIKEBROEK HEREN ST 500 zwart
MOUNTAINBIKEBROEK HEREN ST 500 zwart
MOUNTAINBIKEBROEK HEREN ST 500 zwart
MOUNTAINBIKEBROEK HEREN ST 500 zwart

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord