BOBIKE Kindersitz Junior CLASSIC, Klassiek Bruin

€11500

Multifunctionele draagstoel - Zachte en waterdichte bekleding - Voor kinderen van 5 tot 7 jaar, maximaal 35 kg - Inclusief handgreep

Kleur: Bruin / Bruin / Bruin

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Bobike Junior Classic kan een maximaal gewicht van 35 kg dragen. Het zitje is uitgerust met een eenvoudige heupgordel zodat je kind niet op de achterste en voetsteunen kan staan voor de veiligheid. Het zitje kan worden ingeklapt en dient als multifunctionele drager. Bovendien kan een kleine tassenhouder aan de achterkant van het zitje worden ingeklapt en gebruikt.

De Bobike Junior Classic biedt veiligheid en functionaliteit. Veilig en ontspannen achterop de fiets, met je voeten veilig op de steunen, zorgeloos genieten van de omgeving! Met de Bobike Junior Classic kunnen jij en je kind jarenlang genieten van het fietsen. Met dit comfortabele en onverwoestbare fietszitje kun je in een handomdraai boodschappen doen op de fiets.

De Junior Classic is een fietstaszadel dat aan de achterkant wordt bevestigd met een zadelbuisbeugel en extra wordt ondersteund door de staande achtervork. Het is geschikt voor kinderen van 5-7 jaar of een maximaal gewicht van 35 kg.

// Comfortabele, zachte en waterafstotende bekleding Verstelbare voetsteunen, inbussleutel vereist Gemakkelijk verstelbare heupgordel

// Klassiek, slank en opvouwbaar ontwerp Kan ook worden gebruikt als bagagedrager Inclusief handvat voor tas

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen