Soortgelijke producten
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER

BROYX

ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER

€5500 −47%
€2900
*De uitverkoop begint op 1/7/2022

Zilveren Broyx Delta Hex Anti-Smog Masker (4 filters inbegrepen)

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sport Square

Beschrijving

Het BROYX DELTA HEX anti-smog en anti-allergisch masker is een gecertificeerd persoonlijk beschermingsmiddel dat voldoet aan de EU-wetgeving en is voorzien van het CE-veiligheidskeurmerk. Het gehele test- en certificatieproces werd uitgevoerd in het toonaangevende centrum in Polen, namelijk het Centraal Instituut voor Arbeidsbescherming (CIOP) in Łódź. Dezelfde instelling kende ook de COViD ATEST toe aan Broyx-producten.
Dit visueel aantrekkelijke model is bestemd voor actieve mensen en mensen die zich in een zakelijke omgeving bewegen, die vergaderingen houden in een formele sfeer. Dankzij de laagste ademweerstand op de markt kunt u er lange tijd in blijven zitten zonder enig ongemak te voelen en het speciale ontwerp voorkomt dat uw bril beslaat
Het product omvat:

 • maskerkap met filter geïnstalleerd,
 • drie extra verwisselbare filters.
  en wordt aangeboden in een aantrekkelijke kartonnen doos.
  Het gezichtsstuk van het masker is gemaakt van uiterst zacht, aangenaam aanvoelend en tegelijkertijd duurzaam neopreen en heeft een unieke sluiting rond de oren, die het masker extra stabiliseert. Het gebruik van neopreen biedt extra bescherming tegen de kou.
  Als gecertificeerd sportmasker garandeert het de laagste ademweerstand en een hoge filtratiegraad op de markt. Het biedt bescherming tegen luchtverontreinigende stoffen:
 • PM10, PM2.5, PM0.3 en kleinere deeltjes,
 • aerosolen,
 • smog,
 • inhalatieallergenen (met meer dan 99% filtratie),
 • benzopyreen.
  BROYX DELTA masker is uitgerust met 2 ventielen, die het vrij uitademen van lucht vergemakkelijken.
  "Het hart van de oplossing is een vierlaags vervangbaar filter met een laag actieve kool en elektrostatisch HEPA E12 99,5% niet-geweven stof. Het voordeel is de lage ademweerstand en de hoge filtratiegraad.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading