Soortgelijke producten
Ccm Jetspeed Ft485 Schaatsen Sr

CCM

Ccm Jetspeed Ft485 Schaatsen Sr

Vanaf €36995 −24%
€27995
*De uitverkoop begint op 25/1/2023

Ice & Urban Sports

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sportimex.com

Beschrijving

De Jetspeed FT485 uit één stuk gemaakte ijshockeyschaatsen hebben een hoge geavanceerde snelheids-technologie. Deze schaats helpt je om een meer directe energieoverdracht te genereren, en passen beter zodat je sneller kunt schaatsen.

De Jetspeed FT485 ijshockeyschaatsen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit staal, en hebben met koolstof-beklede technologie voor superieure edge hardheid en zorgen dat je fantastisch over het ijs glijdt! De verhoogde hoogte van het ijzer zorgt ervoor dat je meer controle en zelfvertrouwen hebt op het ijs. De asymmetrische neus zorgt voor een betere pasvorm aan de voorkant.

De uit-een-stuk gemaakte schoen zorgt voor een meer directe energieoverdracht en om sneller te kunnen schaatsen. Gemaakt van RFM-composiet, wat een NHL-kaliber (National Hockey League) lichtgewicht materiaal is.

Het super licht gewicht, stevige, en thermo-vormbare kern genereert de ultieme schaats-prestatie. De Totaldri voering is van de hoogste kwaliteit, vocht afdrijvend materiaal dat je voeten droog houdt en je schaatsen licht, met superieure bescherming tegen slijtage.

Het comfort-kussen is geïnjecteerd. Rond de enkel zit memory foam, gemaakt van meerdere lagen, wat zich anatomisch rond de enkel vormt voor een perfecte pasvorm en groot comfort.

De tong is vervangbaar, heeft een dubbele laag en is asymmetrisch (XS Tong systeem). De tong is gemaakt van 7mm dik vilt, en is verstevigd zodat je meer comfort en bescherming hebt.

Stijfheid Prestatie Index: 165

Voetbed: CCM Ortholite

Houder: Speedblade XS

Runner: XS Stainless

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Voedingswaarde

Geen

Gebruikersbeoordelingen

Loading