Soortgelijke producten
Technisch damessweatshirt Drop Shot Fayna
Technisch damessweatshirt Drop Shot Fayna
Technisch damessweatshirt Drop Shot Fayna
Technisch damessweatshirt Drop Shot Fayna

DROP SHOT

Technisch damessweatshirt Drop Shot Fayna

Vanaf €5400 −25%
€4000
*De uitverkoop begint op 6/2/2023

Het Fayna damessweatshirt Tecnica heeft een hoogwaardige samenstelling met Brushed Nylon Spandex-vezels en biedt voldoende bewegingsvrijheid.

Kleur: ROZE
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Met een groot karakter en persoonlijkheid komt deze nieuwe herfst-wintercollectie van de Fayna-lijn tevoorschijn. Het potentieel is bedoeld om de waarden over te dragen die kenmerkend zijn voor padelspelers. Een van de kledingstukken die de meeste trend heeft veroorzaakt, is het Drop Shot Fayna-sweatshirt.
Het Drop Shot Fayna Sweatshirt is ontworpen om altijd op het hoogste niveau te presteren tegen de kou en heeft hiervoor een hoogwaardige samenstelling met Brushed Naylon Spandex-vezels, een materiaal dat isolatie mogelijk maakt tegen hoge temperaturen tijdens het sporten en zorgt voor een brede bewegingsvrijheid in de rechthoek.
Met een halve ritssluiting heeft dit kledingstuk het Dry System Keepcool om een ​​optimaal ademend vermogen te garanderen en de juiste afvoer van zweet en vocht te garanderen, en met het Elasticity System dat de elasticiteit naar een nieuw niveau tilt, waardoor de bewegingsvrijheid wordt vergroot zonder een greintje van zijn natuurlijke samenstelling te verliezen .
Het Drop Shot Fayna-sweatshirt heeft een opvallende en krachtige stijl dankzij de fuchsia-tint die wordt gecombineerd met de zilveren glans van de 3D-siliconenprint van de details. Bovendien is het ontwerp van de achterkant bijzonder opvallend, in overeenstemming met de stijl die wordt getoond door het Drop Shot Fayna T-shirt.
Kenmerken Drop Shot Fayna Sweatshirt
Producttype: Padeltextiel
Eigenschappen: Elasticiteit en ademend vermogen
Spelniveau: Gemiddeld en gevorderd
Materiaal: nylon spandex interlock
Technologieën: Elasticiteitssysteem - Droog systeem Keepcool

Technische informatie

  • TYPE KRAAG Hals met rits
  • TYPE RITS HALVE RITS
  • VORM Standaard
  • KAP Zonder capouchon
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading