ERREA

Errea Darrell Junior Chasuble

€29.49 −13%
€2549
*De uitverkoop begint op 11-5-2021

Errea Darrell Junior Chasuble

Kleur: WIT
Maat:
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Shopping Factory
PROMO
Media 0

Beschrijving

Darrel is de Erreà tank top speciaal gemaakt voor basketbal.
De kenmerken van de snit maken het perfect voor jongens en meisjes. Als basketbal je passie is, dan is Darrel de tanktop die je moet dragen. Het is een mouwloze trui met V-hals en Erreà-logo op de borst, perfect aan te passen aan uw bewegingen tijdens de moeilijkste wedstrijden. De matte en veelzijdige stof bij de perfecte druppel droogt snel en is perfect voor basketbal.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren naar uw smaak. Oeko-Tex® Standard 100 certificatie Net als andere Erreà producten heeft ook dit artikel de Oeko-Tex® Standard 100 certificatie, een garantie dat er geen chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid zijn gebruikt om het te maken.

Pasvorm, eigenschappen en materialen: Normale pasvorm Mouwloze jersey met V-hals en Erreà-logo warm op de borstkas aangebracht Skin-weefsel (100% polyester) 125 g/m2 Artikelreiniging Om de hoogste kwaliteitsnormen van de artikelen te garanderen, controleert en controleert Erreà nauwgezet alle gebruikte stoffen. De natuurlijke katoenvezels, technische stoffen en fleeces slagen erin hun eigenschappen in de loop van de tijd te behouden, evenals hun comfort, indien ze met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.