Carbo-Gy Red Fruits 1kg

€2879
€3599 -20%
*Van ‪29/6/2024‬ tot ‪1/1/2025‬
€2879/kg

Energiedrank / een carbo-loader voor intensieve duurinspanningen.

Smaak: Rode vruchten

1 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Carbo-Gy is een hypertone drank, wat wil zeggen dat het aantal deeltjes van de drank groter dan het aantal deeltjes in het bloed en heeft als voornaamste doel om energie te leveren. De Carbo-Gy bevat 13.2% koolhydraten per 100ml en is daardoor de ideale energiedrank. Carbo-Gy is een hoog geconcentreerde koolhydratendrank die zowel koud als warm kan gedronken worden.

De Etixx Carbo-Gy heeft een 2-ledig doel: 1) carbo-loading en 2) energiedrank tijdens sporten.
1: Als carbo-loader: Carbo-loading is het stapelen van koolhydraten (10-12g koolhydraten innemen per kg LG per dag) de dag vóór de inspanning, met als doel spierglycogeen te maximaliseren voorafgaand aan de wedstrijd. Het is aangetoond dat carbo-loading de prestatie kan verbeteren tijdens langeduurinspanningen (marathon, triatlon, langeafstandszwemmen) en langdurige teamsporten met herhaalde hoge intensiteit sprints (bv. voetbal).
2: Als energiedrank tijdens het sporten wordt de Carbo-Gy best gebruikt bij koud weer (< 10 °C), dus wanneer de aanvulling van energie primeert boven de aanvulling van vocht. Daarnaast is deze drank ook ideaal voor sporten waar weinig tijd is om te drinken tijdens de wedstrijd (bv. zaalsporten).

Technische informatie

Voedingswaarde

Per 70g -> Energie (kcal): 270; Energie (kJ): 1148; Vetten (g): 0; Eiwitten (g): 0; Koolhydraten (g): 66.1; Suikers (g): 36.5; Zout (g): 0.

Overige informatie

Samenstelling

Fructose – Maltodextrine - Voedingszuur: citroenzuur - Aroma - Nicotinamide - Thiamine hydrochloride - Riboflavine - Pteroylmonoglutaminezuur. ​​​​​​​Zonder gluten – zonder lactose – zonder soja– vegetariërs √ – veganisten √

Gebruikersbeoordelingen