KSIX Oblivion draadloze hoofdtelefoon, wit

€2490

Beheer uw muziek en oproepen met de aanraakbediening en geniet urenlang van stereogeluid dankzij de benijdenswaardige totale autonomie van 19 uur.

Kleur: Wit

KINDERMAAT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Ksix Oblivion draadloze hoofdtelefoon is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Dankzij het ergonomische knopontwerp kunt u uw muziek overal comfortabel meenemen. Beheer uw muziek en oproepen met de aanraakbediening en geniet urenlang van stereogeluid dankzij de benijdenswaardige totale autonomie van 19 uur.
Helder en meeslepend geluid

Met True Wireless Stereo (TWS)-technologie geniet je van hoogwaardig surround-geluid dat je onderdompelt in een universum van heldere, kristalheldere melodieën. Bovendien garandeert de hoofdtelefoon een stabiele en ononderbroken verbinding dankzij Bluetooth 5.3. Laat je omhullen door het geluid van Oblivion!
19 uur onbeperkte autonomie

De Oblivion biedt de autonomie die je nodig hebt om urenlang van je favoriete nummers te genieten. De hoofdtelefoon biedt tot 4 uur ononderbroken batterijduur. Maar het feest houdt hier niet op en de oplaadcassette biedt nog eens 15 uur autonomie. Om te voorkomen dat u met onvoorziene gebeurtenissen te maken krijgt, bevat de behuizing 4 LED-indicatoren die het batterijniveau aangeven. Bovendien wordt de case in 2 uur opgeladen via de USB-C-poort (de doos bevat een USB-A-naar-USB-C-kabel van 30 cm), terwijl de hoofdtelefoon in slechts 1,5 uur wordt opgeladen.
Beheers uw wereld met uw vingers

Dankzij de aanraakbediening kun je meerdere functies uitvoeren, van het overslaan van nummers of het verhogen van het volume tot het beantwoorden, ophangen of weigeren van oproepen, en dat allemaal zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen! Maar dat is nog niet alles, deze hoofdtelefoon is ook compatibel met stemassistenten zoals Siri of Google Assistant, zodat je hun functionaliteiten met simpele woorden kunt bedienen.
Ergonomisch knopontwerp

Het ergonomische knopontwerp met minimalistische stijl maakt de Ksix Oblivion de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. De LED-indicator die elke headset bevat, houdt je op de hoogte van onder meer de verbindingsstatus en inkomende oproepen. Bovendien is de hoofdtelefoon voorzien van verwisselbare pads in 3 maten, zodat deze perfect in uw oor passen.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen