LIFESPAN

Fitness R5i Recumbent Bike

€129900

Recumbent bike voor semi-professioneel gebruik met 40 trainingsprogramma's, comfortable armleuningen, verstelbaar zadel en verstelbare rugleuning

Kleur: Antraciet
Web exclusief
Verkocht en verzonden door LifeSpan Fitness
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

De Lifespan R5i Recumbent Bike Ligfiets is ideaal voor sporters die intensief willen trainen zonder daarbij hun gewrichten te belasten. Dit maakt de recumbent bike zeer geschikt voor gebruik bij fysio en revalidatietraining. Het zadel is in lengte en hoogte verstelbaar, zodat sporters met uiteenlopende lichaamslengte de perfecte trainingshouding in kunnen stellen. De rugleuning is zacht en breed en kan ook worden versteld. De recumbent bike is uitgerust met armleuningen met geïntegreerde hartslagsensoren om tijdens de training je hartslag te kunnen meten.

Trainen in het voor jou juiste hartslagbereik helpt je bij het bereiken van je trainingsdoelen. De recumbent bike heeft twee hartslaggestuurde programma’s, de Interval Heart Rate en de Constant Heart Rate waarmee je tijdens de training je hartslag in de gaten kan houden. Je kan verder nog kiezen uit 10 verschillende afslankprogramma’s, 10 ‘Healthy Living’ programma’s, 14 sporttrainings programma’s of je eigen trainingsprogramma’s ontwerpen met de 2 manuele user-programma’s.

Tijdens de training kan je je trainingsgegevens- en resultaten bijhouden op de multi-color LCD display. Doordat deze compatibel is met tablets en ook een tablethouder heeft, kan je er ook voor kiezen om je trainingsgegevens op je tablet te bekijken.

De R5i is de ideale recumbent bike voor wie wel van een beetje uitdaging houdt. Met 16 weerstandsniveaus zit je namelijk niet snel aan je trainingstaks. Het biedt je ook de mogelijkheid om je training stapsgewijs op te bouwen. Ideaal als je fysiotherapie volgt of moet revalideren. De recumbent bike is voor zijn stroom afhankelijk van jouw trapbeweging. Je moet dus blijven fietsen. Een voordeel hiervan is dat je je geen zorgen hoeft te maken over draden en stopcontacten. Extra handig zijn de transportwieltjes, waarmee je de ligfiets makkelijk kan verplaatsen.

Technische informatie

  • TYPE VOEDING Dynamo
  • TYPE WEERSTAND [EN] Electromagnetic resistance
  • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 8 kg
  • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 16 niveaus
  • WIJDTE [EN] 71 cm
  • FREQUENTIE INTENSIEF
  • LENGTE (in cm) [EN] 185 cm
  • INTENSITEIT MATIG INTENSIEF

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading