MATCHU SPORTS

Wrist wraps - Zwart/rood - 40 cm - 8 cm - Elastisch

€995

Of je nou een serieuze krachtsporter bent of net begint: niemand wil geblesseerd raken. Voorkom de kans op polsblessures met de Match Sports wrist wraps.

Kleur: ZWART
Maat:
ADULTE
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Matchu Sports
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

De wrist wraps van Matchu Sports gebruik je voor extra stabiliteit in je polsen tijdens het gewichtheffen. Doordat je de wraps strak om je polsen heen wikkelt zorg je er voor dat ze minder bewegingsvrijheid hebben. Hierdoor hoef je zelf minder moeite te doen om je polsen recht te houden bij oefeningen waar deze meer belast worden zoals de benchpress, clean & jerk of push press.Hiermee verlaag je de kans op blessures, omdat je pols minder snel verzwikt en zorg je ook nog eens voor een betere krachtoverdracht, aangezien er minder kracht verloren gaat als je polsen rechter zijn tijdens het gewichtheffen.
INFORMATIE OVER DE WRIST WRAPS:

Verlaag de kans op polsblessures
Verpakking bevat 2 wrist wraps
Verkrijgbaar in de kleur: zwart
Afmetingen: 40 x 8 cm
Elastisch materiaal
Goede kwaliteit
Onmisbaar voor elke gewichtheffer

WRIST WRAPS KOPEN
Wil jewrist wraps kopen? Dan is het goed om te weten wat de voordelen zijn en waar je de wraps goed voor kunt gebruiken.
Stabiliseer je polsen voor zware lifts
Het polsgewricht bestaat uit vele spieren, pezen en botten. En zoals alles in je lichaam kun je het sterker maken door te trainen. Als je een De wrist wraps helpen je er bij om de pols in een juiste positie te houden, ook wanneer je zeer zware lifts uitvoert. Op deze manier zorg je er voor dat je de lifts technisch goed uitvoert en er niet te veel kracht naar de stabilisatie van je polsen toe gaat.
Sneller herstel en blessurepreventie