BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Slimme Weegschaal MINIMI
Slimme Weegschaal MINIMI
Slimme Weegschaal MINIMI
Slimme Weegschaal MINIMI

NOERDEN

Slimme Weegschaal MINIMI

€5900 −16%
€4900

Slimme Weegschaal MINIMI - Analyseert Uw Lichaamssamenstelling - Meet 9 Lichaamsgegevens met Bio Impedantiemeter - Bluetooth App - 4 Precisie Sensoren - Transparant LED Scherm

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door NOERDEN

Beschrijving

Digitale weegschaal dat u gewicht weergeeft en je gegevens synchroniseert met uw Noerden-App: De bio-impedantiemeter meet uw lichaamsgegevens dankzij 4 precisie sensoren. De gegevens worden automatisch via Bluetooth naar uw app gestuurd voor analyse van uw lichaamssamenstelling.

MINIMI meet 9 lichaamsgegevens: Deze slimme weegschaal meet je gewicht, vetmassa, watermassa, visceraal vet, botmassa, magere lichaamsmassa, BMI, MB en u metabolische leeftijd.

Analyseer en bereik uw doelen met deze intelligente weegschaal: Je gewicht is niet de enige factor waar je op moet letten. Wat we eten, hoe vaak we hydrateren en hoeveel we sporten zijn allemaal belangrijke factoren die met elkaar verbonden zijn. MINIMI helpt u een gezonde levensstijl aan te nemen en u te concentreren op het bereiken van uw doelen.

Een minimalistische glazen ontwerp met een transparant LED-scherm, een weegschaal dat kleiner en lichter dan een laptop is (260x260x27mm). Wij zorgen ervoor dat je weegschaal stijlvol en discreet in uw huis past. De MINIMI is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en wordt geleverd met 3 AAAA batterijen, een garantiebewijs en een snelstartgids.

Gegarandeerde klanttevredenheid: NOERDEN is een Frans digitaal fitness tech bedrijf. Ons doel is om 100% volledige tevredenheid aan te bieden aan onze klanten. Al onze producten hebben 2 jaar garantie

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading