PROLOGO Zadel Nago Evo Pas 134 TiroX Unisex

€12700

TIROX rail, PAS - vulling / bekleding: schuim / microvezel - frame / schaal: staal / koolstofvezel injectie - zitpositie: sportief - afmetingen: 275 x 134 - gewicht: 211 g

Kleur: Zwart / Zwart / Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Alltricks

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Nago Evo PAS is een halfrond unisex-zadel, ideaal voor middellange/lange afstanden en/of voor een gemiddelde bekkenflexibiliteit.

Hij biedt een grote veelzijdigheid voor rijders die graag hun positie kiezen tijdens het trappen, waardoor hij ideaal is voor zowel amateur- als professioneel gebruik.

Het PAS-systeem (Perinea Area System) maakt het mogelijk drukpieken en gevoelloosheid in het bekkengebied te elimineren. PAS wordt geproduceerd dankzij een speciale schuimmal die de basis intact laat en duurzame en onveranderlijke zadels garandeert.

Tirox rail: Rail gemaakt van een lichte metaallegering, zeer goed bestand tegen spanning en torsie; vanwege de fysieke eigenschappen en het bijzonder lage gewicht wordt het gebruikt in de ruimtevaartindustrie. Tirox blijkt een materiaal te zijn dat een goede balans heeft tussen gewicht en weerstand en niet bang is voor spanning. Maximaal aanhaalmoment: 12 Nm Het perfecte compromis: Een laag gewicht in combinatie met een grotere weerstand Trillingsdemping: Door de grotere buigcapaciteit kan het de belasting op de vloer beter absorberen.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen