Soortgelijke producten
Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED
Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED
Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED
Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED
Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED

REDTED

Retro Wielertenue Peugeot Zwart - REDTED

€8245

Vintage retro wielertenue. Geschikt voor langere tochten | LET OP! 'Italiaanse maatvoering' - kies een maat groter dan uw normale maat - zie maattabel.

Kleur:

ZWART

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Retro Cycling

Beschrijving

Fiets in dit iconische Peugeot retro wielertenue. Dit comfortabele fietstenue is een replica van de Peugeot-BP-Michelin teamtrui uit 1965-1975.

In 1901 sponsorde de fabrikant Peugeot zijn eerste wielerploeg. Tot 1986 was Peugeot in het wielrennen actief en wordt beschouwd als één van de succesvolste sponsoren van het professionele wielrennen. Vele grote wielrenners reden in het Peugeot wielershirt. Bekende wielrenners uit deze Peugeot wielerploeg zijn bijvoorbeeld de Nederlander Hennie Kuiper, José De Cauwer uit België, de Britse Robert Millar, de Ier Stephen Roche, de Australiër Phil Anderson en de Franse renners Jacques Bossis, Yves Hézard, Pascal Simon, Michel Laurent en Gilbert Duclos-Lassalle. En natuurlijk de grote Franse wielrenner Bernard Thévenet - winnaar van de Tour de France in 1977.

De RedTed Performance wielertrui heeft een aerodynamische snit (dus wat strakker), een hoogwaardige YKK ritssluiting, een brede elastische band aan het eind van de iets langere mouwen, een siliconen band aan de onderkant met een extra brede elastische band aan de voorkant, en een lange rits aan de voorkant (ook verkrijgbaar in korte versie).

De RedTed Performance wielrenbroeken hebben een perfecte pasvorm en zijn zeer comfortabel. De fietsbroeken zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De eerste laag is een ademende comfortabele stof (Lycra) die direct op de huid te dragen is - bij de RedTed performance zeem is deze laag wat verbreed zodat er minder snel irritaties ontstaan aan de lies. De tweede laag is een op het lichaam afgestemd elastische siliconen anti-shock kussen met laser perforatie en gootjes voor de zweetafvoer. De derde laag is weer een ademende stof. De broek is uiterst comfortabel en heeft een goede bewegingsvrijheid. Aan het uiteinde van de fietsbroekpijpen zit een brede elastische band, die is voorzien van een siliconen grip. Dit en de bretels zorgen ervoor dat de wielrenbroek perfect blijft zitten.

Technische informatie

  • LEEFTIJD 12 jaar en ouder
  • WEERSOMSTANDIGHEDEN ELK SOORT WEER
  • TYPE SLUITING Elastische sluiting
  • TYPE RITS Borstsluiting
  • GESLOTEN ZAK NEE
  • MATERIAAL Polyester
  • Zak Met zakje
  • MET RITS JA
  • STAAT Nieuw
  • AANTAL ZAKKEN 3 ZAKKEN

Overige informatie

Samenstelling

Polyester

Gebruikersbeoordelingen

Loading