Pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze

€2800

8573750

De fitnessmat M is ontwikkeld voor intensieve cardio- en spiertraining en heeft een uiterst slipvaste coating die geïnspireerd is op de toplaag van basketballen.

De slipvastheid van deze mat werd ontleend aan een basketbal, maar het comfort komt door de ideale afmetingen, 170 cm lang en 8 mm dik: top!

Kleur:

Roze / PAARS

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Gebruikerscomfort

Comfortabel dankzij de dikte (8 mm) en de afmetingen (170 cm x 62 cm).

Grip

Ultraslipvast dankzij de technologie ontleend aan de basketbal!

Technische informatie

EN WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN DIT ALLES?

170 x 62 cm x 8 mm met een gewicht van 0,600 kg.

Hoe kies je de lengte en dikte van je matje?

Hoe meer je traint, hoe comfortabeler je matje moet zijn.
1. De dikte
- Bij zachte work-outs (type pilates) sta je blootsvoets en kom je in contact met de vloer: kies dan voor een zacht matje van minstens 10 mm dik
- Doe je vooral dynamische, spierverstevigende houdingen, dan volstaat een dikte van 7 mm.
2. De lengte dan: voor pilates of spiertraining kies je bij voorkeur voor een matje dat minstens even lang is als jezelf

Welke oefeningen kan je op deze mat doen?

Weet je niet goed met welke oefening je kunt beginnen en welke houding je moet aannemen?
Kijk dan op onze poster:
https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

(kopieer de link en plak hem in je browser)
Ons productontwikkelingsteam heeft samen met gekwalificeerde sportcoaches een tiental oefeningen opgesteld. Ze staan op een poster die je gratis kan downloaden om op je smartphone te zetten of af te drukken!

HOE KIES JE DE LENGTE EN DIKTE VAN JE MATJE?

Omdat het niet erg motiverend is als je mat niet comfortabel is, raden we aan om goed de juiste dikte te kiezen. Voor lichte oefeningen op blote voeten of sokken heb je een mat van minstens 10 mm dik nodig, met een zachte structuur. Voor dynamische houdingen om je spieren te versterken is een dikte van 7 mm voldoende. Ook de lengte is belangrijk, voor pilates of spiertraining kies je bijvoorbeeld best een mat die minstens even lang is als jezelf.

OEPS, IK WEET NIET WELKE OEFENINGEN IK KAN DOEN ... HEBBEN JULLIE IDEEËN?

Natuurlijk hebben we ideeën! Kijk maar even, kopieer de link hieronder en plak hem in je webbrowser:

https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

Daar vind je een poster die je gratis kan downloaden op je smartphone en gemakkelijk kan afdrukken. Hij bevat een tiental oefeningen voor een volledige work-out van je lichaam, bedacht in samenwerking met opgeleide en vakbekwame sportcoaches.

OP WELKE KANT MOET IK LIGGEN?

De grijze kant is de kant waar je op zit of ligt; het is de kant met een lijn over de lengte van de mat (de befaamde lijn die je zal helpen jezelf goed te positioneren).
Voor het materiaal aan die kant lieten we ons inspireren door een andere sport: het basketbal (dat zo goed was ons zijn geheim te verklappen, #fairplay). Dankzij die uiterst slipvaste technologie kunnen we garanderen dat je je oefeningen kan doen zonder onaangename verrassingen: nooit meer wegglijden door zweterige handen!

DE PLUSPUNTEN

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels etherische lavendelolie: dat is ons geheime recept om de mat na elke sessie te desinfecteren en lekker te laten ruiken.
En voor wie niet graag in de keuken staat, hebben we zelf een spray met etherische oliën ontwikkeld voor yogamatten (referentie: 8491191) :) !

Iets anders, gebruik de lijn op het midden van de mat om je positionering te verbeteren: die is daar speciaal voor bedoeld!

EN NOG WAT EXTRA INFORMATIE ...

Het matje kan bij het eerste gebruik een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Zorg er ook voor dat je de mat na elke sessie schoonmaakt en vervolgens (niet te strak) oprolt en vastmaakt met de meegeleverde bandjes.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.7 kg

Overige informatie

Samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Polyethylen Film 80% Polyurethaan, 20% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden aan om je matje op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, zonnig raam, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om te garanderen dat deze mat echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst strenge tests. Bij deze kunnen we overigens aanstippen dat onze mat gemaakt is van materialen die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

Omdat we steeds naar onze klanten luisteren om samen onze producten te verbeteren, hebben we onze mat aangepast rekening houdend met jullie opmerkingen. We hopen dat deze nieuwe versie in de smaak valt. Laat ons weten wat je ervan denkt!

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze
Pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze
Pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord