Poeder voor isotone sportdrank ISO perzik 650 g

€900
€1385/KG

8518569

Dit ISO-poeder is een idee van onze gepassioneerde ontwikkelaars. Het poeder, dat je oplost in je bidons, levert voldoende energie bij inspanningen tot 3 uur.

Dit ISO-poeder, een idee van onze eigen ontwikkelaars-atleten, is een must in je bidons met water. De doordachte formule bevordert de hydratatie en compenseert deels je energieverbruik.

Flavor:

Perzik

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Vereenvoudigt hydratatie

De mix van koolhydraten en elektrolyten zorgt voor een snelle rehydratatie.

Energiewaarde

138 kcal (sinaasappel, rode vruchten, perzik) of 135 kcal (citroen) per dosis

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B2, B6 en C helpen om vermoeidheid tegen te gaan.

Gebruiksgemak

Met handige giettuit in de dop, om het poeder gemakkelijk in je bidon te gieten.

Samenstelling

Met natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Technische informatie

VOOR WELKE SPORTERS?

Dit ISO-poeder is ontwikkeld voor alle sporters (triatleten, marathonlopers, traillopers enz.) die inspanningen van minder dan 3 uur leveren, tijdens trainingen en wedstrijden. Eén dosis ISO, ofwel 38 g, los je op in 500 ml water. We raden je aan één bidon per uur te drinken, maar dat is vooral een algemene aanbeveling. Jij kent je lichaam het best, pas je hydratatie daaraan aan.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

Een isotone sportdrank heeft dezelfde verhouding koolhydraten, natrium en water als je bloed. Zo neemt je lichaam de drank gemakkelijker op en hydrateert het vlotter. Ons ISO-poeder bevat daarnaast:
- vitamines B2 en B6, die spiervermoeidheid tegengaan,
- vitamine C, dat je lichaamscellen beschermt tegen oxidatieve stress,
- mineralen, om het verlies door transpiratie te compenseren.

OVER DE DOSERING

Als de hoeveelheid koolhydraten, natrium en water in je drank hoger is dan de verhouding van je bloed, dan is je drank niet langer isotoon, maar hypertoon. Dat zorgt voor een vochtafdrijvend effect.
In het andere geval (als het ISO-poeder te laag gedoseerd is) wordt je drank hypotoon en ga je beter hydrateren, maar wel ten koste van de opname van voedingsstoffen. Dat kan wel een goede oplossing zijn op heel warme dagen. Zo drink je meer, maar verbruik je niet te veel poeder!

ISO EN ISO+, WAT IS HET VERSCHIL?

• De ISO-drank is ideaal voor inspanningen tussen 1 en 3 uur. We raden je aan om 38 g poeder op te lossen in 500 ml water.
• ISO+ is dan weer de beste keuze voor inspanningen van 3 uur en langer. We raden je aan om 60 g koolhydraten per uur inspanning tot je te nemen. Dat is een dosis van 38 g ISO+ die je oplost in 500 ml water, en die je aanvult met een gel of reep.

EEN NIEUWE VERPAKKING ... MET 70% MINDER PLASTIC!

Onze ambitie om minder plastic te gebruiken behoort al sinds 2015 tot onze milieuverbintenissen. We kunnen dan ook met trots melden dat we onze verpakking ISO 650 g (17 dosissen) met 70% minder plastic hebben ontwikkeld!
Dankzij het flexibele, recyclebare plastic past de verpakking gemakkelijker in je kast of sporttas dan de vorige versie.
En openen en sluiten doe je met een praktische doseerdop, die op de verpakking van 2 kg herbruikbaar is.

DE SPORTVOEDING VAN DE TOEKOMST: VERANTWOORD, NATUURLIJK EN NOG ALTIJD EVEN LEKKER!

Aube, ingenieur op het gebied van ingrediënten:
"Onze gedachte achter de keuze van ingrediënten gaat veel verder dan de regelgevende vereisten. We baseren ons op studies die de aandacht vestigen op bedenkelijke additieven (bedenkelijk op ethisch, ecologisch én gezondheidsvlak). Stukje bij beetje ontwikkelen we een eenvoudiger proces. Idealiter produceren we onze producten enkel nog lokaal, en zo natuurlijk mogelijk. De smaak is dan ietsje saaier, maar da's gewoon wennen!".
Lijkt je dat iets?

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.65 kg

Overige informatie

Samenstelling

Een koolhydraatrijk poeder voor een isotone sportdrank. Bron van vitamine B1, B2, B6 en C. Smaak: perzik. Ingrediënten: sacharose (61,5%), dextrose (15,5%), maltodextrine (15%), voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, natriumchloride, natuurlijk perzikaroma, kleurstof: bètacaroteen, vitamine B1, B2, B6 en C. Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, SCHAALDIEREN*, EIEREN*, VIS*, SOJA*, MELK*, SELDERIJ*, SULFIETEN*, WEEKDIEREN*, LUPINE*, NOTEN*. * Allergenen

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.
Bevat geen bewaarmiddelen, na oplossing dezelfde dag gebruiken.

TESTS

Ons assortiment isotone sportdrankpoeders werd ontwikkeld in het lab van Aptonia. De producten van Aptonia worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze technische partners en door consumenten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften. Tot slot worden onze isotone poeders ook nog goedgekeurd door onze voedingsdeskundige.

Goedgekeurd door

De isotone sportdrank ISO van Aptonia werd goedgekeurd door onze voedingsdeskundige en door een panel van sportieve testers.

Afbeeldingen

Poeder voor isotone sportdrank ISO perzik 650 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO perzik 650 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO perzik 650 g

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren