Shortrokje voor wandelen MH100 grijs roze kinderen 7-15 jaar

€900

8559970

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen dit shortrokje MH100 voor meisjes die lichte wandelkleding willen die er ook leuk uitziet.

Een shortrokje om te wandelen zodat je kind met een licht en comfortabel kledingstuk op tocht kan vertrekken. Alleen de essentie!

Kleur:

Carbongrijs / Helder roze

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Sneldrogend

Snel droog dankzij de polyester stof.

Anatomisch ontwerp

Taillewijdte verstelbaar dankzij een elastiek in de tailleband

Lichtgewicht

Weegt slechts 86 g in maat 9-10 jaar!

Eenvoudig onderhoud

Machinewas op 30°C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

Technische informatie

STEVIGE STOFFEN

Test op slijt- en schuurvastheid: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

TECHNISCHE DETAILS

Elastische tailleband zodat het shortrokje altijd perfect om de buik van je kind aansluit. 1 steekzak. Rokje met split (zodat de short te zien is) om comfortabeler te lopen

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ecodesigned, maar we werken er elke dag aan om het verantwoorder te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE SHORTROKJES VANDAAN?

Dit shortrokje werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shortrokjes en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

DE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN IN ONZE PRODUCTIEATELIERS

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 82% Polyethyleentereftalaat (PET), 18% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Shortrokje voor wandelen MH100 grijs roze kinderen 7-15 jaar
Shortrokje voor wandelen MH100 grijs roze kinderen 7-15 jaar
Shortrokje voor wandelen MH100 grijs roze kinderen 7-15 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren