Skibroek voor peuters Warm blauw

€2000

We ontwikkelden deze skibroek voor peuters die voor het eerst sleetje rijden. De broek is lekker warm en beschermt je kind tegen de kou en de sneeuw.

Warm, waterdicht en licht skipak waarin je kleintje ongehinderd kan genieten van sneeuwpret en sleetje rijden. Dankzij de grote opening trek je het zo aan en uit.

Vraag & Antwoord
Kleur: Diepzeeblauw
Maat: maatwijzer
BEST BEOORDEELD
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering 150 g/m². Fleece aan de romp. Volledig gevoerd met geruwd tricot.

Waterdichtheid

Coating van 2000 mm, afgedichte naden aan de billen, waterafstotende stof.

Instelbaar

Verstelbare bretels. Sneeuwvangers met elastiek.

Personalisatie

Label binnenin om de naam van je kind op te schrijven.

Gebruiksgemak

Doe de elastiek van de sneeuwvangers over de sneeuwlaarzen.

AFBEELDINGEN

Skibroek voor peuters Warm blauw

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind warm blijft als het in de sneeuw speelt?

Onze ontwikkelaars kozen voor een wattering voor de warmte. Dit synthetisch materiaal op basis van polyester houdt meer of minder lucht vast, afhankelijk van zijn dikte. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze kan vasthouden en hoe beter ze dus isoleert. Dit skipak houdt de lichaamswarmte vast, ideaal voor jonge kinderen die meegaan op wintersport.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind droog blijft als het in de sneeuw speelt?

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen een waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 2000 mm water. Een garantie voor de kwaliteit van deze skibroek.

Hoe vermijd je dat er sneeuw in de schoenen komt?

Trek de elastiek aan de onderkant van de broek over de laarzen. Zo vermijd je dat er sneeuw en koude lucht in de schoenen en broek komen.

Hoe moet je je allerkleinste aankleden zodat hij het lekker warm heeft tijdens het sleeën?

De beste manier om je kind warm en droog te houden, is het te kleden volgens het laagjessysteem: Een eerste laag of baselayer om droog te blijven. Een tweede laag of midlayer om de warmte vast te houden. Een derde laag als bescherming tegen weer en wind.

Wat betekent 'waterafstotend'?

Een waterafstotende stof laat druppels zo over het oppervlak rollen: de stof slorpt geen water op en het kledingstuk blijft licht en ademend. Je kunt zien hoe de druppels blijven liggen op het oppervlak van de stof en er zo afglijden. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet tijdens de levensduur van het artikel worden herhaald (om de 3 wasbeurten).

Hoe maak je een kledingstuk opnieuw waterafstotend?

Was het kledingstuk binnenstebuiten op 30°C, op een programma voor synthetische stoffen. Laat overvloedig spoelen. Je kunt je gewone wasmiddel gebruiken, maar voeg nooit wasverzachter toe. Laat vervolgens het kledingstuk drogen aan de lucht, plat op een droogrek. Daarna stop je het 10 minuten in de droger op lage temperatuur. De warmte reactiveert het waterafstotend vermogen van de stof.

Kan ik de naam van mijn kind op de skibroek zetten?

Er is plek voorzien om de naam van je kind op te schrijven. Handig om de skibroek terug te vinden in de kinderopvang deze winter.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger, liever niet opvouwen want dat kan de coating van de stof beschadigen. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten voor het sleeën worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze gemaakt zijn: bij sneeuwval, bij koud weer en in alle andere situaties waar je in kunt belanden tijdens het sleeën. Daarbij gaan onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modellers na of het product helemaal geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord