ECODESIGN
Soortgelijke producten
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°

€1500

Onze ontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, ontwierpen deze slaapzak op een milieubewuste manier. Hij is geschikt voor temperaturen rond 20°C.

20°C. Onze motivatie? Je een slaapzak bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Hij is ook om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Vraag & Antwoord
Kleur: Grijsgroen / GRIJS
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Gratis afhalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur: 20°C | Limiettemperatuur: 15°C

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 190 x 72 cm | Volledige rits

Transportgemak

Gewicht: 755 g | Volume: 9 l | Zakje

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg de wasinstructies

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken.
Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Samenstelling

Voering en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester wattering 100 g/m².

Milieubewust ontwerp

We hebben gekozen voor een bi-ton 'dope-dyed' binnenstof en 'dope-dyed' garen om de milieu-impact van dit artikel te verminderen. De draden worden al tijdens het spinnen geverfd, zodat verfbaden niet nodig zijn. Slechts één draad op de twee wordt geverfd. Resultaat in vergelijking met een klassieke binnenstof:
65,8% minder fijnstofuitstoot (PM 2,5)
65,6% minder zoetwatereutrofiëring
76,7% minder zoutwatereutrofiëring

Je slaapzak wassen

We raden je aan om een wasmachine te gebruiken met een minimale capaciteit van 7 kg en om de ritssluitingen van je slaapzak goed te sluiten.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet koppelbaar!

TESTS

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Geldt de garantie, dan wordt je artikel gratis gerepareerd of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan de slaapzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die bijzondere garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord