Slang en mondstuk voor waterzak Trek 500

€500

Set om het mondstuk en de slang van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Vervang de slang en het mondstuk van je Decathlon-waterzak van 1, 2 of 3 l. Gemakkelijker drinken bij elk soort weer: minder temperatuurverschillen, zowel in de zomer als in de winter.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdig

Om de slang en het mondstuk van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle waterzakken van Forclaz, B'TWIN en Kalenji.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Gebruik water tussen de -20°C en de +40°C. Niet voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0°C even in het mondstuk blazen nadat je hebt gedronken, om te vermijden dat het mondstuk en de slang bevriezen.

Praktisch

Mondstuk met on/off-stand (draai aan het grijze deel van het mondstuk) zodat je geen water verliest tijdens het lopen. Om te drinken moet je het mondstuk op de "ON"-stand zetten en het water aanzuigen door het mondstuk te vervormen met je mond.

Onderhoudsadvies

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een klassiek afwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'TWIN (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat je drank niet langer dan 24 u in de zak. De waterzak mag niet in de vaatwasser of magnetron.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen: Ø 0,6 cm x 100 cm
Gewicht: 44 gram

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen vooraleer op te bergen. Bij voorkeur op een droge en schone plaats. Je kunt de waterzak ook in de diepvriezer bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, vaatwasser, water > 40°

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten