Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Skibroek voor peuters Warm paars

€2000

We hebben deze broek ontwikkeld voor de eerste sleepartijtjes van je allerkleinste. De broek is lekker warm en beschermt je kind tegen de kou en de sneeuw.

Warme, waterdichte en lichte skibroek waarin je kleintje ongehinderd kan genieten van sneeuwpret en sleetje rijden. Wijd te openen dus makkelijk aan te trekken.

Vraag & Antwoord
Kleur: Pruim
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Wattering 150 g/m². Fleece aan de romp. Volledig gevoerd met geruwd tricot.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Coating van 2000 mm, afgedichte naden aan de billen, waterafstotende stof.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Grote opening vooraan. Doe het elastiek van de sneeuwvanger over het laarsje.

Instelbaar

Instelbaar

Verstelbare bretels. Sneeuwvangers met elastiek.

Personalisatie

Personalisatie

Met label binnenin om de naam van je kind op te noteren.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind warm blijft als het in de sneeuw speelt?

Onze ontwikkelaars kozen voor een wattering voor de warmte. Dit synthetisch materiaal op basis van polyester houdt meer of minder lucht vast, afhankelijk van zijn dikte. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht de stof kan vasthouden en hoe beter deze dus isoleert. Deze skibroek houdt de lichaamswarmte vast, ideaal voor peuters die meegaan op wintersport.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind droog blijft als het in de sneeuw speelt?

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe waterdichter de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 2000 mm water.Een garantie voor de kwaliteit van deze skibroek.

Hoe vermijd je dat er sneeuw in de schoenen komt?

Trek het elastiek onderaan over de sneeuwlaarsjes. Zo vermijd je dat er sneeuw en lucht in de schoenen en broek komen.

Hoe moet je je allerkleinste aankleden om het lekker warm te hebben tijdens het sleeën?

De beste manier om je kind warm en droog te houden, is het te kleden volgens het 3-laagjessysteem: Een eerste laag of thermische baselayer om droog te blijven. Een tweede laag of midlayer om de warmte vast te houden. Een derde laag als bescherming tegen weer en wind.

Wat is 'waterafstotend'?

Een waterafstotende stof laat de waterdruppels van het oppervlak glijden, zonder ze te absorberen: de stof neemt geen water op en het kledingstuk blijft licht en ademend. Je kunt zien hoe druppels blijven liggen op het oppervlak van de stof en er zo afglijden. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens de levensduur van het artikel worden herhaald (om de 3 wasbeurten).

Hoe maak je kleding opnieuw waterafstotend?

Om de waterafstotendheid te herstellen, was je het kledingstuk binnenstebuiten op 30 °C, op een programma voor synthetische stoffen en laat je overvloedig spoelen. Je kunt je gewone wasmiddel gebruiken, maar voeg nooit wasverzachter toe. Laat het pak vervolgens drogen aan de lucht, plat op een droogrek. Tot slot stop je het pak tien minuten in de droger op lage temperatuur. De warmte reactiveert het waterafstotend vermogen van de stof.

Kan ik de naam van mijn kind op de skibroek zetten?

Er is plek voorzien om de naam van je kind op te schrijven. Handig om de skibroek terug te vinden in de kinderopvang deze winter.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger. Vermijd vouwen die de coating van de stof beschadigen. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten voor het sleeën worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze gemaakt zijn: bij sneeuwval, in koud weer en in alle andere situaties waar je in kunt belanden tijdens het sleeën. Daarbij gaan onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modellers na of het product helemaal geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Skibroek voor peuters Warm paars
Skibroek voor peuters Warm paars
Skibroek voor peuters Warm paars
Skibroek voor peuters Warm paars

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord