Snorkelmasker met geluidsventiel voor volwassenen Easybreath 540 freetalk oranje

€3000
Ref. : 8771672

Met deze Easybreath kun je praten! Met dit Easybreath+-masker met handig geluidsventiel maak je jezelf beter verstaanbaar aan de oppervlakte

Dankzij het geluidsventiel en het panoramische zicht maakt het Easybreath 540-masker het snorkelen interactief. Deel vanaf nu je beste momenten!

  • S/M Niet online beschikbaar
  • M/L Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Audio-efficiëntie

Handig om boven water te communiceren, dankzij het slimme geluidsventiel.

Gebruiksgemak

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

"Dry-top-release"-snorkel: er komt geen water in en de vlotter blokkeert niet

Technische informatie

Controleer voor elk gebruik je Easybreath, vooral die van je kind:

- Neem de snorkel in je hand en verplaats hem van links naar rechts. Het balletje moet soepel en ongehinderd meebewegen.
- Controleer of de dichting aanwezig is, in goede staat is en er goed op zit.
- Ga na of alle ventielen aanwezig zijn, niet vervormd zijn en goed tegen hun basis aangedrukt zijn.
- Controleer of er geen gebreken zijn in de montage van de mantel op het frame en het glas.
- Gebruik het snorkelmasker nooit zonder de snorkel

Wat te doen als het masker beslaat?

Als het masker binnenin beslaat, raden we aan de 4 stappen hierboven te doorlopen, je Easybreath-masker opnieuw en juist op te zetten en na te gaan of de maat wel de juiste is voor jouw gezicht. Als het probleem zich blijft voordoen, gebruik je het masker niet langer en ga je ermee naar een Decathlon-winkel in je buurt.

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Voel je je vermoeid, krijg je onvoldoende lucht of voel je je duizelig, zet je snorkelmasker dan af en ga uit het water.
Gebruik dit product niet als je een hart- of longaandoening hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartziekte enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Welke Easybreath-modellen vind je bij Decathlon?

Easybreath: het masker voor neus-mondademhaling, met een breed gezichtsveld en een anti-condenssysteem met luchtcirculatie. Beschikbaar voor volwassenen en kinderen.

Easybreath + (540): dankzij het akoestische ventiel kun je hiermee beter met elkaar praten aan de oppervlakte, met het hoofd boven water (zonder dat je het masker moet afdoen! )

Easybreath 900: via een soepel neusstuk kun je je oren klaren en tot 3 meter diep duiken. Blijf niet meer alleen aan de oppervlakte, ga op verkenning!

Wat is de Easybreath 540+?

De Easybreath 540+ is de opvolger van het volgelaatsmasker, uitgevonden door Decathlon.
Het heeft dezelfde kenmerken als het vorige masker: zicht over 180°, geen last van beslaan, makkelijk op te zetten ... het masker is ook steviger, de mantel comfortabeler en het ademcomfort groter (20% minder inademinspanning). Bovendien zijn er nog meer vernieuwingen: een ventiel waarmee je kunt praten boven water en de 'dry top release' die verhindert dat er water binnenstroomt bij golven.

Eenvoudig communiceren aan het wateroppervlak!

Het ventiel aan de voorkant van het masker zorgt ervoor dat het geluid zich beter verspreidt zodat je kan communiceren met je snorkelvrienden, zelfs met het masker op je gezicht!
De verstaanbaarheid werd goedgekeurd tijdens tests tot een afstand van 3 meter.

Hoe werkt de Easybreath?

De verse lucht komt eerst tegen het glas terecht voordat het via de neusventielen de mond of neus bereikt. De constante aanvoer van verse lucht voorkomt beslaan.
De uitgeademde, vochtige en CO2-houdende lucht wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Inkomende en uitgaande lucht blijven gescheiden zodat je alleen verse en geen vervuilde lucht inademt.
Gelicentieerd door Ocean Reef Group

Hoe werkt het dry-top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Het masker werkt met de Dry-top-technologie. Dit systeem werd ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes aan het oppervlak, bij onderdompeling of wanneer je je hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Als dat gebeurt, haal je de snorkel uit het water en blaas je in het masker om de vlotter te laten zakken.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath 540 repareren wanneer het stuk is?

JA, verleng de levensduur van je Subea Easybreath-snorkelmasker! Voor reparatie kan je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel. Losse onderdelen (strap, beschermkap, snorkels, ventielen) zijn ook online of in de winkel verkrijgbaar.
band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8506099, witte beschermkap - 8665853.

Kan ik duiken met mijn Easybreath 540?

De Easybreath 540 is niet geschikt om diep te duiken. Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath veel groter is dan in een gewone duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van het masker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken moet je klaren. Met de Easybreath is dat echter onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom kiezen voor een Easybreath in plaats van een gewone set met duikbril en snorkel?

De Easybreath is geschikt voor gebruikers die liever niet met een snorkel in de mond duiken of niet de diepte opzoeken. Het snorkelmasker Easybreath is ideaal voor waterpret aan de oppervlakte. Je kan er vrijuit mee ademen via je neus en mond en genieten van een panoramisch gezichtsveld.

Welke maat Easybreath 540 kiezen?

De Easybreath 540, met dat specifieke geluidsventiel, is verkrijgbaar in 2 maten en geschikt voor 90% van de volwassen gezichten.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.
Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

Ik heb een baard, kan ik de Easybreath 540 dragen?

Baardharen verhinderen dat het masker goed aansluit op je gezicht. Voor mensen met een baard kunnen we de waterdichtheid dus niet garanderen. Je scheren is de beste manier om de waterdichtheid te garanderen. Anderzijds kan ook een dikke zalf als vaseline soelaas bieden.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen een goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. De Easybreath is dus moeilijk te combineren met een bril.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 540?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath 540 komt. De korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel door de openingen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Afmetingen van het gedemonteerde masker

Hoogte: 29 cm.
Breedte: 18 cm.
Dikte: 12 cm.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Lens voor duiken 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Rok 100% Siliconen Buis voor duiken 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Frame voor skiën 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Goed afspoelen en op een goed geventileerde, droge en donkere plaats opbergen

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Afbeeldingen

Snorkelmasker met geluidsventiel voor volwassenen Easybreath 540 freetalk oranje
Snorkelmasker met geluidsventiel voor volwassenen Easybreath 540 freetalk oranje
Snorkelmasker met geluidsventiel voor volwassenen Easybreath 540 freetalk oranje

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord