ECODESIGN
Soortgelijke producten
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw

Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw

€4000

Met het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen kun je je oren klaren en zo enkele meters diep duiken.

Dankzij de soepele neus kun je met het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen tot 3 meter diep duiken en op die manier de onderwaterwereld ontdekken.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / Cyaanblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Compenatie

Soepele neus om je oren te klaren en te duiken tot 3 m diepte.

Ademcomfort

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door je mond en neus.

Ecodesign

Van 29% gerecyclede kunststof om de milieu-impact te verkleinen.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Dampwerend

Exclusief luchtcirculatiesysteem om dampvorming op het masker tegen te gaan.

Waterdichtheid

Dry Top-snorkel om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Aanpasbaarheid

2 maten met mantel in silicone voor meer comfort en betere afdichting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is er speciaal aan het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen?

Het Easybreath 900-snorkelmasker heeft dezelfde kenmerken als de Easybreath 500 (anti-fog, panoramisch zicht, gemakkelijk op te zetten, dry-top), met dat grote verschil dat het ook is uitgerust met een gloednieuwe innovatie: de 'nose access'. Dankzij het soepele deel ter hoogte van de neus kan je je oren klaren en dieper duiken zonder risico op pijn of schade aan de trommelvliezen.
Alle voordelen van het Easybreath-concept met de mogelijkheid om dieper te duiken!

Hoe werkt de Easybreath?

De vers ingeademde lucht wordt op het glas geprojecteerd voordat die in de neus of de mond komt via de neusgaten. Doordat er constant verse lucht is, ontstaat er geen damp op het masker.
De vochtige lucht met CO² wordt afgevoerd via kanalen binnenin het frame van het masker, die deze lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. De binnenkomende en uitgaande luchtstromen worden gescheiden gehouden, waardoor je alleen verse lucht inademt.

Wat zijn de voornaamste verschillen tussen de Easybreath 900 en de andere Easybreath-maskers?

Het snorkelmasker Subea Easybreath 900 heeft een kleiner volume lucht dan de andere modellen om gemakkelijker naar beneden te kunnen duiken (3 meter). Als je onder water duikt of vrijduikt, dan is het belangrijk om de druk in je oren te verlichten. Dankzij het soepele neusstuk van het snorkelmasker Easybreath 900 is dat voortaan mogelijk.

Waarom is het masker Easybreath niet geschikt voor duiken?

Snorkelaars kiezen voor een snorkelmasker van Decathlon (Easybreath) als ze voornamelijk op zoek zijn naar een manier om heel comfortabel te ademen en een groot gezichtsveld willen.
Door zijn model is het masker Easybreath ideaal voor personen die de onderwaterwereld vanaf het wateroppervlak observeren en niet al te diepe en korte vrijduiksessies willen doen.

Welke maat van Easybreath 900 kiezen?

Het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen bestaat in 2 maten en past op die manier voor 90% van de volwassenen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten is er maat M/L.
Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

Kan ik de Easybreath 900 dragen als ik een baard heb?

Door de baardharen kan het gebeuren dat de mantel van het masker niet goed aansluit op je gezicht. Voor mensen met een baard kunnen we de waterdichtheid dus niet garanderen. De beste manier om wel een perfect waterdicht masker te hebben, is je scheren. Wil je dit niet, dan kan een dikke zalf zoals vaseline ook helpen.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen de goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. Dat maakt het lastig om de Easybreath te gebruiken samen met je bril.
Gelukkig ontwikkelde Subea corrigerende lenzen die je met behulp van een zuignapsysteem in het masker kunt kleven. Je kan de correctie van elke lens kiezen (van -1 tot -6) en je masker naar wens aanpassen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 900?

Opgelet voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van je masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath 900 repareren wanneer het stuk is?

JA, verleng de levensduur van je Decathlon-snorkelmasker Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen (band, dop, snorkel, ventielen) zijn ook online of in de winkel verkrijgbaar.
band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8577515, witte dop - 8520085.

Afmetingen gedemonteerd

Hoogte: 29 cm.
Breedte: 18 cm.
Dikte: 12 cm.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER ONZE DUURZAME AANPAK 1/2

Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten, gebruiken we gerecycled plastic (kader, kinstuk, snorkel) om de uitputting van hulpbronnen tegen te gaan. Hiervoor recyclen we materialen van end of life-producten (Dit artikel bestaat voor 29% uit gerecycled plastic).

AANVULLENDE INFORMATIE OVER ONZE DUURZAME AANPAK 2/2

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook het afvalwater van de verfbaden komt in het milieu terecht. Om deze milieu-impact te verkleinen hebben we op twee vlakken actie ondernomen:
We gebruiken slecht één in de massa gekleurde draad op twee voor de band van dit masker (dit vertegenwoordigt 5% van het productgewicht).
Ook de tas werd in de massa gekleurd, d.w.z. dat de kleurpigmenten al tijdens de productie van het garen werden toegevoegd (3% van het productgewicht).

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Gewicht

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Mantel 100% Silicone Glas 90% Polycarbonaat, 10% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Tube (for snorkel) 100% Polycarbonaat Rand 100% Gerecycleerd polypropeen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw
Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 900 blauw

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord