Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart

€8000

Deze broek is ontwikkeld door fanatieke snowboarders, en bedoeld om regelmatig te riden. De Warmseat-technologie en de kneepads zorgen voor extra comfort.

De broek SNB PA 500 beschermt je 50% beter tegen de kou als je in de sneeuw zit. De afneembare kneepads van schuim zorgen bovendien voor extra comfort als je even op je knieën zit.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART / Turquoisegroen

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Sterk

Het gebruikte materiaal is slijt- en scheurvast en trekbestendig.

Draagcomfort

Afneembaar schuim voor meer comfort aan de knieën in de sneeuw.

Waterdichtheid

Membraan 10000 mm, waterdichte naden (5000 mm waterkolom na 5 wasbeurten).

Bewegingsvrijheid

Regular fit, een betere bewegingsvrijheid, zelfs met beschermende short.

Warmte

Wattering van namaakveren in gerecycled polyester 80g/m² + Warmseat-technologie.

Ademend vermogen

Ademend materiaal met mechanische verluchtingen (RET = 9).

Instelbaar

Verstelbare taille.

AFBEELDINGEN

Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart
Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart
Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart
Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart
Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart
Snowboard- en skibroek voor dames SNB PA 500 zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

De juiste maat kiezen

Deze broek heeft een bootcut fit. Kies een maat groter als je een beschermshort onder deze broek draagt.

Hoe werkt de productgarantie?

Op dit artikel krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Artikelen gedekt door de garantie worden gratis gerepareerd of omgeruild. De garantie dekt uitsluitend defecten die niet het gevolg zijn van normale slijtage of abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar wordt slechts gegeven op vertoon van het artikel en de kassabon.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat deze broek stevig en duurzaam is?

Wij geven 5 jaar garantie op onze producten en bieden een plaatselijke reparatieservice aan voor het geval je het product per ongeluk beschadigt. Neem contact met ons op via decathlon.be voor meer informatie en uitleg over welke acties je moet ondernemen om je product te laten repareren.
We selecteren zorgvuldig alle elementen en de constructie van onze artikelen om een maximale stevigheid te garanderen bij het snowboarden.

Kan ik de milieu-impact van de artikelen vergelijken?

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe:
Bekijk al onze duurzame engagementen op http://developpement-durable.decathlon.com/

Mag ik er zeker van zijn dat mijn broek me goed zal beschermen tegen weer en wind?

Om de elementen (regen, sneeuw, wind...) te trotseren, werd deze broek ontworpen met een stof en een assemblage die water buiten houden en afkoeling door wind beperken. Om de waterdichtheid te controleren, werd dit kledingstuk onder een speciale douche gehouden die de omstandigheden tijdens het snowboarden nabootst. Tot slot zijn we er een paar dagen mee gaan snowboarden, in diverse omstandigheden, zodat we de waterdichtheid kunnen garanderen.

Vaak komt er via de naden water binnen. Heeft mijn broek waterdichte naden?

De broek is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant kleven we waterdichte tape om het perfect waterdicht te maken. Alle naden van dit kledingstuk zijn op die manier waterdicht gemaakt.

Waarom is mijn broek waterafstotend?

Een waterafstotende stof laat druppels zo over het oppervlak rollen, dankzij een behandeling op de buitenkant van de stof. De stof slorpt geen water op en het kledingstuk blijft licht en warm. Let wel, die behandeling moet je geregeld herhalen tijdens de hele levensduur van het product, gemiddeld om de 2 tot 3 wasbeurten. In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Al onze waterdichte broeken voor snowboarden kregen een waterafstotende behandeling.

Wat is een membraan en waarvoor dient het?

Een membraan is een erg dunne stof (5 tot 25 micrometer dik) die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht, om de waterdichtheid en het ademend vermogen van de stof sterk te verbeteren. Onze membranen zijn zo gemaakt dat ze geen water doorlaten maar de waterdamp die door je lichaam wordt geproduceerd tijdens het snowboarden wel laat ontsnappen.

Hoe houdt mijn broek me warm?

We kiezen voor een wattering om je warm te houden. Een wattering is een synthetisch materiaal op basis van polyester dat afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Er bestaan standaardwatteringen, technische watteringen en watteringen met silicone, elk met verschillende eigenschappen (warm, licht, rekbaar, ...). De SNB PA 500 is ook voorzien van de Warmseat-technologie die het koudegevoel aan de billen met 54 % verlaagt wanneer je even in de sneeuw zit.

Hoe moet ik me kleden om geen kou te lijden in de bergen?

Om warm en droog te blijven, raden we aan je te kleden volgens het drielagensysteem. Het principe is eenvoudig: draag drie lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Je baselayer moet warm zijn en je lichaamswarmte vasthouden. Je beschermende short houdt je warm, terwijl je jas je beschermt tegen sneeuw, regen en wind. Al die lagen moeten ademend zijn, zodat de transpiratie wordt afgevoerd naar buiten.

Hoe draag ik goed zorg voor mijn kleding?

Om je kledingstuk lang in optimale staat te houden, raden wij het volgende aan: Apart wassen op 30°C. Programma synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Geen wasverzachter. Handmatig centrifugeren. Laten drogen op een kleerhanger, op een warme en goed verluchte plek. Niet chemisch laten reinigen. Nooit op een radiator leggen. Eventueel de buitenstof opnieuw waterdicht maken met een waterdichtmakende spray voor textiel. Lees goed het wasetiket.

Waarom verschilt de online vermelde waterdichtheidswaarde van wat er in de broek zelf staat?

We hebben deze broek voorzien van een technisch membraan, dat bij aankoop een waterdichtheid van 10.000 mm waterkolom garandeert. Let wel, na elke wasbeurt neemt de beschermende werking van het membraan wat af. Daarom doen we ook extra tests om een optimale waterdichtheid te verzekeren na 5 wasbeurten. Het is die waarde van 5.000 mm waterkolom na 5 wasbeurten die in de broek aangeduid staat, zodat de info binnen ook klopt wanneer je de broek eventueel doorverkoopt binnen een paar jaar.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die tasten de coating aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle snowboardproducten van Decathlon worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze worden gemaakt: bij sneeuwval, in koud weer, en in alle andere omstandigheden waar je tijdens het snowboarden (of skiën) mee te maken krijgt. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Goedgekeurd door

Bevlogen snowboarders en skiërs. Wil jij ook deel uitmaken van ons testersteam? Neem dan snel contact op via decathlon.com!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten