PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

3D-model van een voorn met "colorado"-bledje voor de trillingen.

Trilling

Het "colorado"-bledje trilt sterk zodra het in het water terechtkomt.

Gebruiksgemak

Prerigged kunstaas, klaar om te vissen. Rechtlijnig of zigzaggend aansporen.

Zwemdiepte

Dit kunstaas trilt maximaal als het naar beneden daalt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

- Vorm: Shad met bledje 7 cm (zonder bledjes)
- Gewicht: 7 g
- Aantal: 1
Het oogje bevindt zich onderaan het kunstaas, waardoor je er eventueel een dreg met splitring kunt aan bevestigen. Hierdoor vergroot je je kans tot opslaan als de roofvis van beneden aanvalt.

RECHTLIJNIG INHALEN

Als je in open water wil vissen, volstaat het om je kunstaas uit te werpen en rechtlijnig in te halen. De trillingen van het "colorado"-bledje wekken agressiviteit op bij roofvissen, die zich laten vangen door de realistische vorm van de rest van het lichaam.
Je kunt ook net boven de onderwaterbegroeiing vissen en je kunstaas tot de gewenste diepte laten zinken. Dan moet je het alleen maar met een constante beweging inhalen.

ZIGZAGGEND INHALEN

Als de roofvissen niet zo actief zijn en zich in dichtbegroeide zones (wierbanken, obstakels...) schuilhouden, dan kun je ervoor kiezen om je kunstaas in deze zones te laten zinken en zigzaggend aan te sporen. De roofvissen vallen dan meestal aan op het moment dat je het kunstaas terug laat zinken, net voordat het weer tussen de obstakels terechtkomt.
Dit kun je ook toepassen in open water.

3D-roach

De exclusieve vorm van het kunstaas ROACH werd ontwikkeld op basis van een 3D-scan van een voorn. Kunstaas dat de meeste zoetwaterroofvissen aantrekt: snoek, baars, snoekbaars en black bass.

RTC

RTC: Ready to Cast (klaar om uit te werpen) betekent dat het kunstaas voorzien is van een haak en geïntegreerd loodje. Hierdoor is het steeds perfect uitgebalanceerd en kan het zwemmen in alle omstandigheden.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Fles/Lichaam 100% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Structuur 100% Lood Haak 100% Staal

VOORRAADADVIES

Goed laten drogen en op een droge en koele plaats bewaren.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord