SPIKES VOOR ATLETIEK AT JUMP VOOR HOOGSPRINGEN

€7000
Ref. : 8518383

Onze ontwikkelaars, stuk voor stuk bevlogen atleten, ontwierpen deze schoenen speciaal voor hoogspringen, zowel voor trainingen als wedstrijden.

Je doet aan atletiek? Je bent op zoek naar een schoen die speciaal is ontwikkeld voor hoogspringen? Maak dan kennis met de AT High Jump, ontworpen door onze ontwikkelaars.

Kleur: Donkerblauw

  • 40 Niet online beschikbaar
  • 47 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Voetsteun

Veel steun, dankzij het slimme bovenwerk met strap. Zo spring je beheerst.

Tractie

Een zool in getextureerd rubber met 11 spikes voor een betere grip

Energieteruggave

Een tussenzool in pebax® voor een optimale dynamiek.

Gebruikerscomfort

Een schoen met extra schuim, voor nog meer comfort.

Technische informatie

Een schoen ontwikkeld voor hoogspringen

Een schoen speciaal ontwikkeld voor hoogspringen, dat is een echte primeur bij Decathlon. 'Het team van ontwikkelaars dat de schoen heeft ontworpen is er dan ook heel fier op' bevestigt Mehdi, hij voegt er nog aan toe: 'We stelden dan ook zeer hoge eisen. We zijn er nog nooit in geslaagd om schoenen te ontwikkelen die zo'n grote ondersteuning bieden, maar het resultaat mag er zeker zijn!'.
De High Jump is beschikbaar in de maten 40 tot 47. Hij wordt geleverd met spikes van 12 mm.

Getest en goedgekeurd door atleten

Vooraleer we deze schoenen op de markt brachten, werden ze getest door een dertigtal atleten: hoogspringers van elk kaliber, van regionaal niveau tot internationaal niveau. 'Een aantal van hen hebben de At High Jump gedurende 8 maanden getest, zowel indoor als outdoor en hun feedback was zeer positief' vervolgt Driss, ingenieur testen op het terrein, die er gebrand op is om 'hoop te geven aan jonge atleten die op zoek zijn naar een schoen om prestaties mee neer te zetten'.

Een uitstekende ondersteuning en een goede grip voor een veeleisende discipline

Er werd vooral aandacht geschonken aan de ondersteuning van de schoen. 'Opdat de schoen één zou zijn met je voet, hebben we boven op de voet een strap geplaatst' vertelt Olivier, ingenieur van dit product.
Hoogspringen is een veeleisende discipline door de aanloop in een bocht en de aanzet die daarop volgt, hierdoor wordt de voet sterk belast. De schoen voldoet volledig aan deze veeleisendheid, zodat je in de beste omstandigheden kan springen.

Een zorgvuldig design

De schoen wordt beschouwd als de kleine broer van de AT JUMP en beschikt dus over dezelfde vorm, maar met een ondersteuning aangepast aan hoogspringen.
De grafische vormgeving van het gamma suggereert hier de verticale beweging van het hoogspringen. Het is in die geest dat Yoann, vormgever schoenen, heeft gewerkt om de grafische samenhang van het gamma spikes te garanderen. 
Samengevat: een technische en esthetische schoen die we je met grote trots voorstellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 60% Polyurethaan, 30% Polyester, 10% Thermoplastisch Polyurethaan Buitenzool van 50% Synthetisch rubber, 40% Thermoplastisch Polyurethaan, 10% Ethyleen Vinyl Acetaat Voering en sok 60% Polyester, 40% Ethyleen Vinyl Acetaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats. Je kan deze spikes ook bewaren in de spiketas van Kalenji. Dankzij het verluchtingsroostertje in de tas kunnen ze zo vlot drogen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Op indoorpistes zijn enkel spikes van 9 mm toegelaten

TESTS

Al onze spikeschoenen worden in de praktijk getest, door onafhankelijke testers en in echte trainings- en wedstrijdomstandigheden. Doel van die tests is om het product bij te schaven tijdens de ontwikkeling, en dat zo objectief mogelijk. Zo breek jij je records en verleg je je grenzen.

Goedgekeurd door

Voor ze in de rekken lagen, zijn deze schoenen getest op honderden aanlopen en afsprongen. Het terrein heeft ze niet gespaard!
Zo voldoen ze helemaal aan het gebruik en de verwachtingen van de meest veeleisende springers.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Afbeeldingen

SPIKES VOOR ATLETIEK AT JUMP VOOR HOOGSPRINGEN
SPIKES VOOR ATLETIEK AT JUMP VOOR HOOGSPRINGEN
SPIKES VOOR ATLETIEK AT JUMP VOOR HOOGSPRINGEN

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord