ECODESIGN
Soortgelijke producten
Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki
Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki
Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki
Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki
Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki

Sportbeha voor fitness 560 gemiddelde ondersteuning kaki

€2700 −25%
€2000
*Van 27/11/2022 en zolang de voorraad strekt

We ontwikkelden deze sportbeha voor cardiofitness voor medium impact-activiteiten: cardioboksen, dans-workouts, steppen.

We hebben ervoor gekozen om deze sportbeha zonder naden te maken zodat hij uitstekend past en perfect met je meebeweegt. De uitneembare schuimpads zorgen voor gemiddelde ondersteuning en comfort.

Vraag & Antwoord
Kleur: Olijfzwart / GROEN
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Borstondersteuning

GEMIDDELD: beperkt de bewegingen* met 38,9% bij medium impact-sporten.

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Instelbaar

Deze sportbeha is niet verstelbaar.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstverstevigend

Met uitneembare pads voor een mooiere buste.

Ecodesign

Dankzij ecodesignmaatregelen konden we de impact van dit product met 10% verminderen.

Technische informatie

Cups met uitneembare schuimpads

Deze naadloze sportbeha heeft twee uitneembare schuimpads. We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

Een sportbeha geschikt voor medium impact-activiteiten

De sportbeha voor fitness 560 met gemiddelde ondersteuning is perfect voor cardiofitness met medium impact* (cardioboksen, dans-workouts en steppen).
*Vermindert schokken met 38,9% t.o.v. een gewone beha bij medium impact-activiteiten.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

Terwijl je sport worden je borsten, die kwetsbaar zijn en vrijwel enkel steun krijgen van de huid, onderworpen aan belasting die véél hoger is dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of je leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren, waarbij ze soms 5 keer hun normale gewicht moeten verwerken, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun en comfort. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te veel, niet te weinig

Terwijl je sport, rekken de huid en de ligamenten van je borsten uit door de belasting. Zonder voldoende ondersteuning kan je op termijn pijn voelen of zullen je borsten verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te veranderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige en niet-repetitieve schokken (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten met intensieve bewegingen (steppen, loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste keuze te maken, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; check de maattabel om je maat te bepalen.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden getest in onze labs, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten). Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning, 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS beperken de beweging van de boezem met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) vergeleken met een klassieke beha.

Worden de Decathlon-producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Extra informatie over duurzame ontwikkeling

Bij het verven van textiel wordt niet alleen enorm veel water verbruikt, het afvalwater van de verfbaden komt ook nog eens in het milieu terecht. Dit is een van de redenen waarom kledingproductie zo'n grote impact op het milieu heeft. Om die impact te verminderen, kozen we voor spinbad verven, waarbij de kleurpigmenten al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd. Een andere ecodesigntechniek die we in dit product gebruiken is greige: dat betekent dat de stof helemaal niet geverfd is. De stof behoudt de onbewerkte kleur.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 66.2% Polyethyleentereftalaat (PET), 21.5% Polyamide, 12.3% Elastaan Voering 66.2% Polyethyleentereftalaat (PET), 21.5% Polyamide, 12.3% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord