Trainingsbroek voor voetbal kinderen TP900 marineblauw/indigo

€2000
8558486

We ontwikkelden de trainingsbroek TP 900 voor gevorderde voetballertjes, om ze warm te houden tijdens een training of tijdens de opwarming voor een wedstrijd.

We gaven de trainingsbroek TP900 een nauwsluitende snit en maakten ze uit rekbare materialen, zodat jonge, gevorderde voetballertjes ongehinderd kunnen bewegen op het veld.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Helder indigoblauw

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof en aansluitende snit, om ongehinderd te bewegen.

Warmte

Bedekkende en aansluitende vorm, en synthetische stof die de warmte vasthoudt.

Zweetafvoer

De stof zorgt voor een goede luchtcirculatie en voert de transpiratie af.

Slijtvastheid

De stof is bestand tegen intensief gebruik en tegen tackles.

Eenvoudig onderhoud

Binnenstebuiten wassen op 30 °C, met de rits dicht. Droogt snel aan de lucht.

Technische informatie

Warm

Omdat ook jonge, vergevorderde voetballers nood hebben aan warmte op training of tijdens de opwarming voor een wedstrijd, maakten onze teams de broek TP900 met halve rits uit een synthetische stof die de warmte vasthoudt en tegelijk heel licht is. Aan de onderrug kozen we voor een ademende stof, om goed te ventileren en niet oververhit te raken. De nauwsluitende fit zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, zelfs bij wijde en intense bewegingen.

Bewegingsvrijheid

Onze designer, een fanatiek voetballer, bedacht een heel nauwsluitende fit voor de broek TP 900, zodat je er ongeremd in kunt bewegen. De rekbare basisstof is aangevuld met een tweekleurige component met cellenstructuur langs de dijen en ter hoogte van de onderrug, zodat jonge, gevorderde voetballertjes probleemloos al hun bewegingen kunnen uitvoeren.

Gemakkelijk aan en uit

Om niet langer tijd te verliezen voor een wedstrijd, maakten we de onderpijpen van de TP 900 uit een licht rekbare stof met handige ritsopening. Zo kan je de broek heel gemakkelijk uittrekken zonder dat je je schoenen hoeft uit te doen.
Tijd om te spelen!

Personalisatie

Wat is er mooier dan een unieke, gepersonaliseerde broek?
Zet je voornaam, achternaam of nummer op je sweater en creëer je eigen unieke trainingsbroek.
Vraag ernaar in het atelier van je Decathlon-winkel.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 87% Polyethyleentereftalaat (PET), 13% Elastaan Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Zijnaad 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
9,61 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer weten
environmental-score-cover
De milieunota voor dit product is: C
environmental-score
Wat is de milieunota? Note globale attribuée au produit pour comparer ses impacts environnementaux à ceux des produits de la même catégorie. Elle est calculée, suivant un dispositif géré par l'ADEME, en fonction de son impact sur l'environnement (rejets de l'air et des eaux, émission de gaz à effet de serre, épuisement des ressources naturelles) à chaque étape de son cycle de vie.