Broekje voor Aquafitness dames Meg zwart

€1000

Ontworpen voor: aquafitness of aquabiking

Zeer chloorbestendige bikinishorty voor aquafitness of aquabiking.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Afschermend

Shorty die weinig is uitgesneden en zo de heupen goed bedekt.

Chloorbestendig

Chloorbestendige stof: geschikt voor meer dan 200 uur gebruik.

TECHNISCHE INFORMATIE

Jouw sport: aquafitness

Aquafitness is de vorm van aquagym die je spieren het meest versterkt. Regelmatig aan aquafitness doen, is op ontelbaar veel manieren goed voor je lichaam. Het feit dat je in contact met water staat, helpt je ontspannen en doet je je goed in je vel voelen. Het voordeel van aquafitness is dat je geen risico op blessures loopt, en dat je er nauwelijks spierpijn van krijgt. Het is tegelijkertijd harmonieuzespiertraining (je werkt met je hele lichaam) en cardiotraining.

Jouw sport: aquabike

Aquabiking is een van de meest bekende vormen van aquafitness. Deze intensieve sport heeft verschillende voordelen, waaronder versteviging van de spieren en cardiotraining. Ze is ook zeer doeltreffend in het bestrijden van cellulitis. In het aquabike-assortiment van Nabaiji vind je zwemkleding die de borsten goed ondersteunt. De gebruikte stof is chloorbestendig, zodat je zo vaak als je wilt kunt trainen in het zwembad.

Zeer chloorbestendig materiaal

Hoofdstof: 100% polyester. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezels door een PBT-vezel die alle nodige elasticiteit biedt voor een heerlijk comfort en, heel belangrijk, die niet aangetast wordt door chloor. Bijkomend voordeel van PBT-vezels is dat ze snel drogen. En over hun hele levensduur verliezen ze maximaal slechts 3 tot 4% van hun sterkte. Extra troef: PBT is bestand tegen uv-stralen. De kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.

Aquaresist-technologie

Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig tijdens hun hele levensduur. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-straling. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.

Gebruiksbeperking

Niet geschikt voor glijbanen.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyamide Koord 100% Polyester

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Broekje voor Aquafitness dames Meg zwart
Broekje voor Aquafitness dames Meg zwart
Broekje voor Aquafitness dames Meg zwart
Broekje voor Aquafitness dames Meg zwart

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord