Uv-werend wandelshirt voor kinderen met lange mouwen MH150 roze 2-6 jaar

€800
8558898

Onze ontwikkelaars, waaronder heel wat ouders van jonge hikertjes, bedachten dit shirt (met beschermfactor 50+) om je kind te beschermen tegen de zon op hoogte.

Ga buiten om sommige kleuren van je T-shirt te laten veranderen. Dankzij de lange mouwen en de stof met UPF50+ beschermfactor krijgt uv-licht geen kans. Vergeet zeker ook je pet en zonnebril niet.

Vraag & Antwoord
Kleur: ROZE / ROZE
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Zonnebescherming

Stof met UPF50+, lange mouwen.

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Het stretchmateriaal maakt dit shirt rekbaar en comfortabel.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Machinewas op 30°C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

Sterk

Sterk

2 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Meekleurend ontwerp

Bepaalde kleuren van het motief reageren op uv-licht.
Als je kind buiten gaat bij mooi weer, zal hij zijn T-shirt zien veranderen!

Zonbescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoeden met brede rand. Opgelet, niet elk T-shirt beschermt even goed tegen de zon: de dikte van de stof, de weefdichtheid en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming. Het label UPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. UPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Duurzaamheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Onze milieuaanpak

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Vandaag is dit product nog niet ecologisch ontwikkeld, maar we werken er elke dag aan om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid vormen de kern van onze ontwikkelingsaanpak
We zetten in op milieu- en mensvriendelijke kleurstoffen.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 57% Katoen, 38% Polyester, 5% Elastaan Kraag 95% Katoen, 5% Elastaan

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten. Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben: Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse) Bewegingswetenschappen Thermisch comfort (met vier klimaatkamers) Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Onze producten worden door onze ingenieur Sarah en een kinderpanel getest van de ontwikkelingsfase tot ze in de winkel liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Uv-werend wandelshirt voor kinderen met lange mouwen MH150 roze 2-6 jaar
Uv-werend wandelshirt voor kinderen met lange mouwen MH150 roze 2-6 jaar
Uv-werend wandelshirt voor kinderen met lange mouwen MH150 roze 2-6 jaar

Vraag & Antwoord