VOETBALSCHOENEN VIRALTO III 3D AIRMESH SG INTENS

€6500

8751333

Onze productontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen deze voetbalschoenen voor de meest veeleisende spelers. Ze zijn geschikt voor zachte en modderige velden.

Behoud de controle met de VIRALTO III. Comfortabel, technisch en slijtvast. Met het 3D AIR MESH-bovenwerk en de FLEX-H-SG-zool heb je alles om goed te kunnen spelen!

Kleur:

Carbongrijs / ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Pascomfort

Bovenwerk in 3D AIR MESH, imitatiesuède versteviging en binnenzool met Poron®-pads.

Levensduur

Een van de langste levensduren van alle geteste voetbalschoenen.

Flexibiliteit

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H-technologie en DUAL HARDNESS-systeem

Ball touch

De 3D AIR MESH-technologie staat garant voor een uitstekend balgevoel

Grip

Gegoten hybridezool met 6 aluminium schroefnoppen (4 voor van 11 mm, 2 achter van 13 mm)

Voetsteun

Opening in elastisch knitmateriaal en veters, om de voet mooi te omsluiten.

Beperkt irritatie

Op de binnenzool ligt een bekleding die irritatie beperkt

Technische informatie

DE KIPSTA 3D AIRMESH-TECHNOLOGIE VOLLEDIG UITGELEGD!

Om goed te kunnen spelen, moet je je goed voelen in je schoenen. Daarom hebben we de KIPSTA 3D AIRMESH-technologie ontwikkeld.
Je schoenen zitten nu nog comfortabeler, je hebt een beter balgevoel, je schoenen gaan langer mee en je voeten kunnen beter ademen.
De voorvoet (de zone die het meest contact maakt met de bal) van de VIRALTO III is uitgerust met die technologie, voor een ongeëvenaard gevoel.

ECODESIGN-LABEL, WE LEGGEN UIT HOE DAT WERKT BIJ DECATHLON!

Aan de hand van een rigoureuze methodologie, gebaseerd op laboratoriumtests en langdurige praktijktests, vergelijken we producten van hetzelfde type en met hetzelfde gebruik, om een theoretische levensduur vast te stellen. Door de zwakke punten te identificeren, kunnen we vervolgens het ontwerp van onze producten bijstellen om deze theoretische levensduur te verlengen.

Zo konden we de levensduur verlengen met 30% ten opzichte van de gemiddelde levensduur van vergelijkbare producten

"FLEX-H" TECHNOLOGIE EN "DUAL HARDNESS" SYSTEEM, zeg dat nog eens?

Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we deze twee technologieën ontwikkeld en gebruikt. Dankzij de eerste, FLEX-H, vooraan op de buitenzool, kan de zool vervormen en de vorm van een horizontale "H" aannemen. De tweede, DUAL-HARDNESS, koppelt het gebruik van TPU aan verschillende hardheidsniveaus, voor meer flexibiliteit of stabiliteit voor de verschillende zones van de schoen.

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We hebben deze voetbalschoenen ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën op deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel noppen er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie zij moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

"OPTIMAL STRIKE ZONE", WAARVOOR DIENT DAT?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pass- en schietzone beschikt.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Nooit meer gemiste controles, passes die de mist ingaan en schoten die hun doel missen. Je coach en teamgenoten zullen blij zijn!

WIL JE WETEN HOE DE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN AANVOELEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doelstelling voor ogen: een van de meest technische en comfortabele schoenen op de markt ontwikkelen!
Bovenwerk in 3D AIR MESH op de voorvoet, verstevigingen in schuim en imitatiesuède ter hoogte van de hiel, een voorgevormde inlegzool met Poron®-pads en irritatiewerende bekleding; en dan is er nog de heel elastische opening van knitmateriaal van de nieuwste generatie, zodat de schoen altijd perfect blijft zitten.

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN?

Laat je je voetbalschoenen vol modder na de training in je sporttas zitten? En haal je ze er pas uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen.
Je hebt de volgende accessoires nodig om de levensduur van je schoenen te verlengen:
- een dubbele borstel
- een onderhoudsset
- geurvreters
- een opberg- en vervoertas.
Je vindt het allemaal op decathlon.fr!

EN WAT ZEGT VIRALTO JOU?

VIRALTO is de allernieuwste aanwinst in ons gamma!
De collectie bestaat uit maar liefst 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn voordelen, passend bij jouw verwachtingen, eisen en budget.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders gek te maken!

VASTE NOPPEN, TURF, KUNSTGRAS, SCHROEFNOPPEN: DE VERSCHILLENDE SCHOENZOLEN UITGELEGD ...

De VIRALTO is verkrijgbaar met 4 zooltypes. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): rubberen zool voor hard kunstgras of turf.
- FG (Firm Ground): de fameuze vaste of 'gegoten' TPU-noppen voor natuur- en lang kunstgras.
- MG/AG: (kunstgras): zool speciaal ontwikkeld voor kunstgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen.

EEN KLEINE UITLEG VAN ONS TEAM VOETBALFANATEN

In hun thuisbasis in het noorden van Frankrijk bedenken onze productmanagers, ingenieurs, designers en een afdeling productcertificatie (tests) een heel assortiment producten. In die microkosmos van voetballiefhebbers wordt alles in het werk gesteld om de beste voetbalschoenen te ontwikkelen, op basis van een reeks criteria.
We presenteren je vandaag dan ook met veel trots deze Viralto III-voetbalschoenen, die comfort, technische eigenschappen en prestaties koppelen aan een topprijs!

PERSONALISATIE

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en berg ze op een droge, goed geventileerde plek op. Er schoenspanners in cederhout in steken kan hun gebruiksduur verlengen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine of onder de douche, niet afspuiten.

TESTS

Onze voetbalschoenen worden ontwikkeld, getest en goedgekeurd in samenwerking met prof- en amateurvoetballers. Op die manier bieden we hoogwaardige technische producten.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Handwas

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren